Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 icinde dunya uzerinde 300 e yakin can almis murettabat bulunduran salihreis zirhlisi, kahramanca savasmisdir her muharebede 116x14x4 m boyunda yaklasik 3.5 milyon ton(3-D) Air search; AWS 6 Dolphin, Air/Surface search; Dual STIR, Fire control (for SAM); TMX, Fire control (for SSM & 127 mm) (in F-246 F-247); 2 x Seaguard, Fire control (for Sea Zenith); Decca 2690BT ARPA, Navigation; URN 25, Tacan ozelliklerine sahip 8harpoon 16 sea sparrow fuzesi f246 kodlu salih reis zırhlisi seyir defteri 16-4-1998 suya indirildi 26-8-2004 hala sularda can alma tatbikati yapmakta kendisi maketiTatbikata; 20 ülkeden ve uluslar arası denizcilik örğütünden 37 yabancı gözlemci personel, Ulusal ve yerel basından 36 basın mensubu, Başta Genelkurmay Başkanlığı olmak üzere Kuvvet Komutanlıkları ve ilgili sivil kurum/kuruluşlardan 30 temsilci personel iştirak etmiştir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığından; 1 fırkateyn, 3 korvet, 1 helikopter, Hava Kuvvetleri Komutanlığından; 1 arama uçağı, 2 arama kurtarma helikopteri, Sahil Güvenlik Komutanlığından; 4 sahil güvenlik botu, 2 sahil güvenlik helikopteri, Türk radyo, 112 Acil servis birimleri, İzmir Sahil Sağlık Denetleme Merkezi, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Servis ile, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığının Muhtelif birimleri iştirak etmiştir. arama kurtarma helikopteri tcg salihreis zirhlisina inis yaparken seref konugu koramiral lutfu sancar kontrol odasi berberin kestigi sac kadar can almis yurtta sulh un koruculari operasyon timi uyeleri kahraman sas komandolari tekrardan kahramanca tatbikata katilmis cogu pek cok adam oldurmus murettebat ve forum acmaya niyetlenecek gazeteciler
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kendi yazdığımı gereksiz bulduğum için siliyorum. [Bu mesaj Kumadam tarafından 27 Ağustos 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Anlayamadım topiği ve içeriğini.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Fedo Bismarck'ı yazınca arkadaşta bunu yazmış. Da tarihle ne ilgisi var ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 SAT ve SAS komandosu domates yetiştirmek için eğitilmiyorlar, gerektiğinde hatasızca görevlerini yerine getirmek için eğitiliyorlar. Görevleri ise isimlerinden de anlayabileceğin gibi özel taaruz ve savunma durumları. Karşıdakine domates atarak da bu görevleri yapamazsın. Zırhlı gemi ise gene görevi gerek silah bulunduruyor. Yani her kurtarma işi denizden adam toplamak değildir, bazen karasularda başka ülkelerin gemileri ile burun buruna gelmek gerekiyor veya sızma yaparak en kısa sürede nakil gerektiriyor bunu sandalla yaparsan zor olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ne demek can almak ya! Butun savas aletleri tarlada tahil yetistirmek icin degil ulkemizi savunmak, savunurkende düşmana zaiyat vermek amacıyla alınıyor ve kullanılıyor. Bugun bu topraklarda yaşayabiliyorsan bunu 1. DUNYA SAVAŞINDAKI ATALARININ CAN ALMASINA BORCLUSUN. Topici ne amacla actıgını anlamadim infeqted. Ama topic kesinlikle kötü bir amacla açılmış. Bu yazıdan ben 2 anlam çıkardım: 1. Ironik bir şekilde askerlerimizi kahraman gibi gösterenlere aslında onların katil olduğunu belirtmek. 2. Kendince can almanın matah birşey olduğunu forumdakilere anlatmak istemek. Aptal saçma bir topic hemen kitleyin ve gösterimden kaldırın şunu...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Amerikalılar eskisi olsa ne olcakki senin kendi gemin diye birşey var mı? Sonuçta ha yenisini Amerikalıdan para ile almışsın ha eskisini para ile almışsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hakkaten tarihle ne alaka onu anlayamadım :).Hani Piri Reis Zamanında bir gemi olsa neyse diyeceğim,acana Salih Reis'in kendisimi tarih ile alakalı olan araştırmak lazım :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Öne çıkan mesajlar