EharD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Arkadaslar yavas yavas c# ogrenmeye calisiorumda.. bu veri turleri hakkinda bana bilgi verebilcek biri varmi acaba yani int,string,float,double gibi veri turlerini neye gore kullaniyorum yani ne zaman int ne zaman string gibi gibi gibi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bilmiyorum durumun varmı 1 tane kitap önerebilirim, Adım Adım Visual C#.NET (Arkadaş Yayınevi) sıfırdan cok guzel anlatıyor, kolay gelsin.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu sorduğun şeyler çok basit düzey olduğu için ayrı bir kaynak gerekmez ama kazaada filan c# diye aratırsan bir sürü kaynak çıkar en basiti. şimdi sorduğun şeyler adı üstünde. string dediği karakterlerin bir araya gelmesi yani cümle. "paticikte her türlü soruyu sorup cevap bulabilirim" bir string olurken 5 bir int oluyor 5.00 bir double oluyor vs[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 int küçük rakam.. float daha büyük, double ondalıklı daha büyü, string karekter, boolan da true yada false. Bunlar çok temel şeyler c# diye aratırsan bulmazsın büyük ihtimal. Üşenmesem tam sınırlarını kiteptan bakıp yazarım da, madem yeni başlıyosun çok da gerekmez sana. Bu kadar bilsen de yeter.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben ginede kitabı al derim cok guzel,kitapta gecen butun ornekleri cd icersinde sana hediye olarak veriyorlar ve cok sade anlatılmış.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kesinlikle basit 3-5 cümlelik bir konu değil. İyi öğrenmeni ŞİDDETLE tavsiye ederim.Çok önemlidir.[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 burada böyle anlatmakla olmaz int küçük rakam demiş bir arkadaş, int16 var, int32 (standart int) var, int64 var. hangisi küçük şimdi, ya da küçük kaç? 2.000.000 küçük mü? bir de uint, ubyte var. falan var filan var. bunlar şu şudur bu budur demekle öğrenilmez. ya bir kitap al, ya bir kursa git ya da internetten bolca örnek ve tutorial bakın.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 off ki ne off int ve long int veya int32 32 bit e kadar say hic te kucuk deil yani 2 ustu 32 in64 2 ustu 64 e kadar float ta ondalikli sayi [Bu mesaj onlyreal tarafından 28 Ağustos 2004 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar baya bi bilgi vermişler. Bi kitap al derim veya internetten tutorial aratabilirsin daha önce hangi dili kullandığına bağlı ancak asp'den c#'a geçmek gibi bir niyetin var ise veri türleri ile ilgili ilk bilmen gereken tanımlamak zorundasın yani; string pati = "paticik"; //Şeklinde yazarsan olur pati = "paticik"; //yaparsan zaten sana undefined falan filan bişiyler diyecektir. her zamanki mantık armut ile elmayı toplayamazsın bunun içinde tür dönüşümleri var. O kısımları anlatmıyalım şimdilik bir kitap veya internet üzerinden bir kaynak bul onları bi incele ondan sonra gerekli yerlere gelebilirsin bi arkadaş demiş çok önemli değil ama veri türleri çok önemli en azından performans için çok önemli yoksa her değişkenini string yapar Convert(tür dönüşümü) ile çoğu işlemide yaparsın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 http://www.maxiasp.com/konu_oku.asp?knno=40&ort=2,5 Örnekler VB 'ye göre verilmiş ona göre anlatılmış ama çok önemli değil açacağın ilk sayfada veri türlerinde hangilerini ne için kullanacağın yazıyor...[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 c++ a göre yazıom genel olarak int : 2 , 3 , 5000000 gibi sayılar için kullanırlır float :2,03 double : 2.065 gibi string de adından belli zaten[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar