Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yöneticiler ne ister

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Haftaya yapacağım bir sunum için, yöneticilerin cenneti, yöneticiler ne ister, hangi koşullarda çalışmak yöneticiler için uygundur (profesyoneller ne ister'in tersi gibi), gibi bir konum var.

Ne aradıysam bulamadım, heteronom örgütler ve makine bürokrasisi ile ilgiliymiş gibi geliyor ama direk yöneticiler için en uygun koşulların neler olduğuna dair makale bulamadım. Aklıma ne geldiyse arattım fln ama yok yani ...

Sonuç olarak böyle bir şeye ihtiyacım var, özellikle bunun bir adı var mıdır? varsa nedir? Tahminim temel işletme kitaplarında bahsedildiğinden yana ama aradım elimde bulamadım hiç bir de satır arasında geçiyor olabilir tabi

Konu hakkında keyword paylaşadabilirsiniz. (ingilizce olsun tabi, türkçe kaynak bulacağımı sanmıyorum pek) Yoğun uğraşlar veritabanı taraması fln yaptım ama hala tam bir cevaba ulaşamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tam anlatamadım sanırım ihtiyaçlar hiyerarşisi gibi değil aslında o her birey için geçerli yani profesyonel de bunu ister, yönetici de ..

Benimki daha çok şey gibi profesyonel işine karışılmasın, kendi dediği olsun, tüm imkanlar önüne serilsin isterken;

Yönetici tüm kontrol bende olsun, kar elde edelim, bana herkes hesap versin, sınırlı kaynakla maksimum verimi alalım vs. ister. ( bunu da kaynaksız yazıyorum, bunu bile bulamadım) Bir de yöneticilerin bu isteklerini gerçekleştiren en iyi organizasyon yapısı nasıldır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...