yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Haftaya yapacağım bir sunum için, yöneticilerin cenneti, yöneticiler ne ister, hangi koşullarda çalışmak yöneticiler için uygundur (profesyoneller ne ister'in tersi gibi), gibi bir konum var. Ne aradıysam bulamadım, heteronom örgütler ve makine bürokrasisi ile ilgiliymiş gibi geliyor ama direk yöneticiler için en uygun koşulların neler olduğuna dair makale bulamadım. Aklıma ne geldiyse arattım fln ama yok yani ... Sonuç olarak böyle bir şeye ihtiyacım var, özellikle bunun bir adı var mıdır? varsa nedir? Tahminim temel işletme kitaplarında bahsedildiğinden yana ama aradım elimde bulamadım hiç bir de satır arasında geçiyor olabilir tabi Konu hakkında keyword paylaşadabilirsiniz. (ingilizce olsun tabi, türkçe kaynak bulacağımı sanmıyorum pek) Yoğun uğraşlar veritabanı taraması fln yaptım ama hala tam bir cevaba ulaşamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1. olarak maslowun hiyerarşi teorisine bak 2. olarak da yöneticiker pohpohlanmak ister, otorite ister, hep kendi dedikleri doğru çıksın ister, yalnışları düzeltilsin istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 arada bir yemek ismarla, bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fede said: 1. olarak maslowun hiyerarşi teorisine bak 2. olarak da yöneticiker pohpohlanmak ister, otorite ister, hep kendi dedikleri doğru çıksın ister, yalnışları düzeltilsin istemez. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aslında tam anlatamadım sanırım ihtiyaçlar hiyerarşisi gibi değil aslında o her birey için geçerli yani profesyonel de bunu ister, yönetici de .. Benimki daha çok şey gibi profesyonel işine karışılmasın, kendi dediği olsun, tüm imkanlar önüne serilsin isterken; Yönetici tüm kontrol bende olsun, kar elde edelim, bana herkes hesap versin, sınırlı kaynakla maksimum verimi alalım vs. ister. ( bunu da kaynaksız yazıyorum, bunu bile bulamadım) Bir de yöneticilerin bu isteklerini gerçekleştiren en iyi organizasyon yapısı nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dikey organizasyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yoneticiler; Hedeflerin ve yapilmasi gereken seylerin, sinirli kaynak ile yapilmasini ister. yani bir sirkette bir yoneticinin istegi iscilerin yoneticinin istedigini en yararli ve finansal acidan en uygun sekilde yapilmasini ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yöneticiler; Yaptım, olacak... Demek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Rotweiler said: Yöneticiler; Yaptım yap dedim, olacak... Demek ister. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bedava çalışan işçiler isterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Kaçamak yapacak sekreter isterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 enayi çalışanlar ister. ensesine vurayım ekmeğini alayım prototipinde bireyler ister..iş kanununu okumamış haklarını bilmeyen işçi ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,5271822 hala dava açmayıp ne yapacağını düşünen mühendisler ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 elikanliadam said: enayi çalışanlar ister. ensesine vurayım ekmeğini alayım prototipinde bireyler ister..iş kanununu okumamış haklarını bilmeyen işçi ister..önce parasının karşılığını, işe alınırken beklenen performansı vermesini isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mad men izle yöneticiler ne ister hepsi var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar