Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 mavibilgisayar.com'dan 1075$+kdv'ye tam bana göre bir sistem topladım. Buradan bir bakın da sakat bir bileşen varsa uyarıverin beni lütfen. Bu arada parça fiyatları bu sitenin (ya da piyasanın diyeyim) üstünde olmayan İstanbul'da (Avrupa yakası güzel olur) güvenilir bir bilgisayarcı söyleyebilir misiniz? Yardım edenleri öptüm şimdiden.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ikiz ram mi kullanıyor yoksa kullanmıyor mu? eğer ikiz ram değilse öyle al[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence çok iyi bende yakın zaman evvel böle bir sistemi kardeşime topladım 2 * 512 çok mantıklı bir seçim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 samsung writer yerine philips al derim gerci lg kullaniyorum ama 2 lg'm vardi onceden bi zaman sonra kendi kendine yazmayi biraktilar yazmadilar asuslar elektrik supurgesi gibi ses cikariyo philips veya sony al writer onun disinda bide klavye mouse seti a4 tavsiye etmiyom hele kablosuzsa zirt pirt duraksama yapabiliyo kablolu al a4 alacaksan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Klavye+mouse büyük ihtimal kabloludur çünkü en ucuz pakedi seçtim. Samsung yazıcıyı daha önce de kullandığım için onu seçtim ama Pioneer ya da senin dediğin gibi Philips falan da alabilirim belli olmaz. Benim asıl merak ettiğim anakartımın nasıl olduğu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 23 Ağustos 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 creative 4400 ü almadan önce bir şekilde dinle/karşılaştır falan bişiler yap. ses kalitesinden süper anlamam da bendekileri pek sevemiyorum. tabi benim ses kartının onboard olmasının da etkisi vardır. philips monitör konusunda hiç bir sorun duymadım ama bir philips cd-writer dayım bir tanesini de arkadaş kullandı ikisi durduk yere bozuldu. bence cd/dvd sürücü konusunda philips çok iyi değil. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Ağustos 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bu bilgisayar o kasa ile ısınır özellikle sadece ekran kartına çalışan bir fan al ki böylece oyunlarda grafik kastığında bilgisayar kapanamsın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hangi kasayı önerirsin? Thermaltakeler aşırı pahalı ve bir kasaya 100$ üstü vermek istemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 philips writer tavsiye etmiom en fazla 200 tane çekmiştir soora hayırlı işler :) parasını bile çıkarmadı şerefsiz al bi tane lg 40 milyon mu ne yani ben lg cdrom ve bi de writer aldım ikisi 70 milyondu en azından elinde patlasa da ucuz ve gayet de yazıo cdleri :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ewt Lg al Philips kopya cd de havaya uçuyor okuyamıyor okusada 2x miş gibi okuyor bir sürü mallığı var ah eskiden babalar gibi ASUS vardı Cd yi okumaz kırar Bu arada Kasa nın tüm özelliklerine baktım 30 $ lık bir soğutucu ile işi bağlarsın http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=AAA5 e bak tavsiyem ağır bir şey ağır olması onun sağlam olması anlamına gelir en azından fanlar için[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sistem üzerinde radikal değişiklikler yaptım. Bakın bakalım bu nasıl olmuş. Bir de makul fiyata parça satan güzenilir bir yer adresi rica ediyorum. Gold PC, Megabayt gibi yerleri tavsiye eder misiniz?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 illa amd tabanlı sistem istiyorsan (şimdi bilgisayara ablam geçicek) gece buraya amd tabanlı güzel bir pc yazarım sana hiçbir uyum problemi olmıyacağına da garanti veririm :))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Anakartına uyan ram cl 2.5 sakın ramları cl 3 alma...[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 AMD ATHLON XP 3200 64 BIT ASUS K8V DELUX ANAKART KINGSTON 512MB DDR 400 (2 Adet)(CL 2.5) HIS EXC.ATI RAD.9800PRO IceQ 256MB TV OUT DVI 8X SEAGATE 80GB 7200rpm 8MB CACHE SATA ALPS FDD 1.44 SAMSUNG DVD-ROM 16X SAMSUNG 52x32x52 CDRW MICROSOFT KLAVYE+OPTIC MOUSE KASA ASUS TA230 400W USB SAMSUNG 763MB 17" FLAT EVEREST ES600-650W SPEAKER buda benim sistemim geçen ay aldım :) ve uçuyorum desem yeridir....İşte AMD tabanlı bir sistem...[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Dur bi bismillah 64 bit lik olmuş adamın cüzdanında para bırakmaz bu yazdığın bu arada parayı bas 120 GB hard disk al 20 $ fark eder PHILIPS 107E56 (Siyah) performans problemi var diyorlar bir araştır bence ve hatta bekle Eylül Chip i al[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Dediğin gibi oldu gerçekten param kalmadı :( Zaten o yüzden hdd i 80 almak zorunda kaldım :D Bu sistem can yakıyor ama gerçekten canavar bişi...Ki bende şu anda 32 bit işletim sistemi var XP nin 64 bit lik sürümünü yüklemeye tırsıyorum bi çakışma olur diye oyunlarda felan ama bu haliyle bile alet canavar...Maşşalllah allah nazardan saklasın :) *hdd si yanar* :D[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Amin cümlemize seninkinin HDD i sağlam bilgisayar nasip etsin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: SilphatosIce_, 23 Ağustos 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Bu arada parça fiyatları bu sitenin (ya da piyasanın diyeyim) üstünde olmayan İstanbul'da (Avrupa yakası güzel olur) güvenilir bir bilgisayarcı söyleyebilir misiniz? Yardım edenleri öptüm şimdiden.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 www.jetbilgisayar.com tek bilgisayarcım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar