Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wednesday - Dunemaul


Oturanboaa

Öne çıkan mesajlar

Merhaba!

Dunemaul da türk guild i reklamı yapmaya ve raid için oyuncu bulmaya geldim fakat forum üstüme gelmeden bizden biraz kendimizden bahsediyim :)

Ben (whispers) release den beri wow oyuncusuyum. Guild'imiz de hemen hemen herkezle oyundan tanıştım ve yaklaşık 4 yıldır arkadaşız. Hepimiz Bursada tanıştık ve bi çok guildde beraber oynadık.

Bunca yıldır herzaman kendi guild'imizi kurma hayalimiz vardı fakat 40 / 25 lik raidlerle hiç bi zaman cesaret edemedik. Şimdi 10men raid lern "viable" olmasıyla sonunda kendi samimi ortamımızı kurmaya karar verdik.

Aslında ilk raidlerimizi yaptık pvp boss unu kestik (biliorm herkez 11/12:) fakat "bursa tayfası"nda olmayan bazı memberların çalışma saatleri yüzünden pek raid çıkaramadık.Şu an yüksek online süresiyle ve bol /played le oynayan 8 kişiyiz. Bu 8 kişi de çok uzun süredir wow oyuncusu ve birbirleriyle çok iyi arkadaş. Bu 8 kişinin hepsi deneyimli oyuncular forum karıştıran oyuncular ve başarılı olmak isteyen oyuncular. Çoğumuz öğrenciyiz ve gece 8-12 arası online olma sorunumuz yok.

Raidleri pazartesi-salı-çarşamba, 20:00-00:00 arası yapmayı düşünüyoruz. Eğer istek olursa tabiki daha fazla raid yapılır.

Eğer bizim gibi deneyimliyseniz. Progress raidlernden keyif alırm diosanız. Dramasız bol geyikli bi guild ortamı istiosanız. Dunemaul da "whispers" a bi whisper atabilirseniz bizi bahtiyar edersiniz :)

NOT: Dunemaul trade chatinde ki dangalaklarla meşhurdur. Bizim ismimizi trade channel da pek göremezsiniz. Bizde adının altında wednesday yazan adamı trade channel da türkçe spam yaparken görmek istemeyiz. Oyun oynayan diğer insanlara saygılı, kendi guild inde kendi başarısını düşünen adam akıllı insanlar istiyoruz.

--------------------------------------------
Almak istedimiz 2 spec: resto shaman ve disc-holy priest.(priest yerine resto druid de olabilir).

Şimdiden teşekkür eder herkeze iyi eğlenceler dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

daha önce guildimiz yoktu herkes baska guildlerde oynardı . yani lost hope vesaire alakamız yok .

ayrıca hala healer bulamadık , yok mu gelelim diyen ya bursalıyız diye bu kadar ön yargılı olmayalım :P


bir beşiktaşlı olarak holy paladinimle geliyorum, ama wipe yediğimizde suçu bana atmayın! beşiktaşlı wipe yedirdi felan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...