Oturanboaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Merhaba! Dunemaul da türk guild i reklamı yapmaya ve raid için oyuncu bulmaya geldim fakat forum üstüme gelmeden bizden biraz kendimizden bahsediyim :) Ben (whispers) release den beri wow oyuncusuyum. Guild'imiz de hemen hemen herkezle oyundan tanıştım ve yaklaşık 4 yıldır arkadaşız. Hepimiz Bursada tanıştık ve bi çok guildde beraber oynadık. Bunca yıldır herzaman kendi guild'imizi kurma hayalimiz vardı fakat 40 / 25 lik raidlerle hiç bi zaman cesaret edemedik. Şimdi 10men raid lern "viable" olmasıyla sonunda kendi samimi ortamımızı kurmaya karar verdik. Aslında ilk raidlerimizi yaptık pvp boss unu kestik (biliorm herkez 11/12:) fakat "bursa tayfası"nda olmayan bazı memberların çalışma saatleri yüzünden pek raid çıkaramadık.Şu an yüksek online süresiyle ve bol /played le oynayan 8 kişiyiz. Bu 8 kişi de çok uzun süredir wow oyuncusu ve birbirleriyle çok iyi arkadaş. Bu 8 kişinin hepsi deneyimli oyuncular forum karıştıran oyuncular ve başarılı olmak isteyen oyuncular. Çoğumuz öğrenciyiz ve gece 8-12 arası online olma sorunumuz yok. Raidleri pazartesi-salı-çarşamba, 20:00-00:00 arası yapmayı düşünüyoruz. Eğer istek olursa tabiki daha fazla raid yapılır. Eğer bizim gibi deneyimliyseniz. Progress raidlernden keyif alırm diosanız. Dramasız bol geyikli bi guild ortamı istiosanız. Dunemaul da "whispers" a bi whisper atabilirseniz bizi bahtiyar edersiniz :) NOT: Dunemaul trade chatinde ki dangalaklarla meşhurdur. Bizim ismimizi trade channel da pek göremezsiniz. Bizde adının altında wednesday yazan adamı trade channel da türkçe spam yaparken görmek istemeyiz. Oyun oynayan diğer insanlara saygılı, kendi guild inde kendi başarısını düşünen adam akıllı insanlar istiyoruz. -------------------------------------------- Almak istedimiz 2 spec: resto shaman ve disc-holy priest.(priest yerine resto druid de olabilir). Şimdiden teşekkür eder herkeze iyi eğlenceler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bursalılardan oluşan bir guild, dunemaul a gelirsem mutlaka katılacağım çok güzel olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Sparkcaster said: bursalılardan oluşan bir guild, dunemaul a gelirsem mutlaka katılacağım çok güzel olmalı bursa cocuguyum ben, her yerde raid yaparım mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Bir kaç arkadaş eski guild üyelerimizden, kendilerine başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 lost hope of motherland? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şu aralar hardcore pve düşünmesem de, kan istiyorum tutkusu yakındır. heroiclere kasıyorum şu an, protection paladinim. Glandur nickim, misyonum yabancılara türklerin mal olmadığını kanıtlamak :) edik: her türkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben beşiktaşlıyım almaz bunlar beni alsalarda item vermez süründürür ,raidin her 16. dakikasında bana küfür eder yok zor yani yoksa eski oyuncularla oynamak güzel olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 peki guild horde mu alliance mı? Not: Yazıyo olabilir ama görmedim. Bir de armory den gir bak diyebilirsiniz de şirketteyim ondan giremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 last hope of motherlandin eski üyeleriyse Horde olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 daha önce guildimiz yoktu herkes baska guildlerde oynardı . yani lost hope vesaire alakamız yok . ayrıca hala healer bulamadık , yok mu gelelim diyen bursalıyız diye bu kadar ön yargılı olmayalım :P edit:imla benzeri seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ovchinnikov said: daha önce guildimiz yoktu herkes baska guildlerde oynardı . yani lost hope vesaire alakamız yok . ayrıca hala healer bulamadık , yok mu gelelim diyen ya bursalıyız diye bu kadar ön yargılı olmayalım :P bir beşiktaşlı olarak holy paladinimle geliyorum, ama wipe yediğimizde suçu bana atmayın! beşiktaşlı wipe yedirdi felan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yok ya olurmu öyle sey zaten bursasporlu 1 bilemedin 2 kişi var hehe gelince oyun içinden dürtersin bizi o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 raidlere katılmak isteyen ama çok zamanı olmayan bursa doğumlu iki kardeş olarak çoğunlukla geyik kısmına katılmak üzere gelebilir miyiz guildinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar