Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grubby Reyis ilk SC2 Lan Turnuvasında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alman emperyalizmine karşı olduğum için ingilizce bir kaynak bulmak için gg.net ve tl.net e baktım. sc aleminde hiç kimse iplememiş elemanı.

grubby protoss oynuyormuş.

şu ana kadar gsl'e gelip rezil olan wc oyuncuları hakkında "ama onlar fazla oynamıyorlardır." şeklinde bir çıkış yapılmış ve gerçekler ağızlarına çarpılmış.

said:
"3,126 points. Won 624, lost 507" by MooN
"1,753 points. Won 332, lost 289" by Lyn
"2,941 points. Won 1,735, lost 1,223" by Check

wc ciler için sjow bir şans olabilir gibi duruyor sanki ama bu turnuvanın galibi qxc şimdiden. zaten ne ayak bu herif anlamadım. amerikalı ama nerede ıvır zıvır bir turnuva var orada bitiyor herif. sürümden kazanmanın peşinde sanırım.
Mesaj tarihi:
huun said:

alman emperyalizmine karşı olduğum için ingilizce bir kaynak bulmak için gg.net ve tl.net e baktım. sc aleminde hiç kimse iplememiş elemanı.

Amerikan-İngiliz emperyalizmi tarafında mısın anlamadım olayı.
Mesaj tarihi:
Grubby özel bir adam çok zeki bir kere. Wc3te Tod bile demişti grubby diğer oyunculardan farklı onu yenmek için çok ekstra işler yapmanız gerek diye. O yüzden ben birşeyler yapacağına inanıyorum ama bence terran onun içni daha uygun.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Grubby özel bir adam çok zeki bir kere. Wc3te Tod bile demişti grubby diğer oyunculardan farklı onu yenmek için çok ekstra işler yapmanız gerek diye. O yüzden ben birşeyler yapacağına inanıyorum ama bence terran onun içni daha uygun.

zaten turnuva kazanmak için süper oynamaktan ötesi gerekir bu adamın sayısız başarısı var , bana göre moon bu adamdan 2x yetenekli ama şampiyon olamıyor bu kadar niye? çünkü her zaman iyi oynamak gerekmiyor bazen 10 kişi defans yapıp da maçı kazanabilirsin hatta böyle şampiyon olabilirsin ;D
  • Yeni Oluştur...