Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Merhaba, Geniş kitlelere hitap edecek bir web sitesi için; * PHP ve MySQL bilgisi ileri düzeyde olan, * JS ve Ajax uygulamalarına hakim, * SEO uyumlu site geliştirebilecek bir yazılımcıya ihtiyacım var. Projenin tüm dökümantasyonu ve detaylı bilgileri için bana mail yolu ile ulaşırsa tüm detayları ile konuyu paylaşıp çok hızlı bir şekilde süreci başlatmak istemekteyim. Bana solozzo [at] solozzo.com adresinden ulaşabilirsiniz. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bana ozel mesaj at istersen bi bakarim ama .net kullaniyorum ben ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Teşekkürler fakat projeye PHP + MySQL ikilisi ile devam edeceğiz. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 di'ye ulaşmanı öneririm. Bir çok referansı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 di ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 SpiderS_DangeR said: di ftw di fcuk the web? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Selam, Ustumde epeyce ilginc isler var bu aralar (Oh yes, ISP kuruyoruz), o yuzden ben yetisememem ama yonlendirmeye calisirim. En azindan isin raconu nedir, neler yapilmali, nasil yol izlenmelidir kismini anlatirim. Arayin beni boyayin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çok fena referanslarım var msn olarak kullanıyorsanız eğer ekledim valla 1-2 hafta boşum hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Solozzo said: Merhaba, Geniş kitlelere hitap edecek bir web sitesi için; * PHP ve MySQL bilgisi ileri düzeyde olan, * JS ve Ajax uygulamalarına hakim, * SEO uyumlu site geliştirebilecek bir yazılımcıya ihtiyacım var. Projenin tüm dökümantasyonu ve detaylı bilgileri için bana mail yolu ile ulaşırsa tüm detayları ile konuyu paylaşıp çok hızlı bir şekilde süreci başlatmak istemekteyim. Bana solozzo [at] solozzo.com adresinden ulaşabilirsiniz. (: msn de bana ulaş yardımcı olurum :) yine ne haltlar karıstırıon olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Yoğunluktan açtığım konuyu takip etmeyi unuttum. :( İlk gün fazla mesaj gelmeyince bir şekilde bir yazılımcı buldum ve projeyi başlattım o yüzden artık böyle bir ihtiyaç yok ama zaman ayırıp ilgilenen herkese teşekkür ederim. @Tinu Tahmin ettiğin proje abi, efsane küllerinden doğacak yakında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beyler bu adam sourtimes twitter google facebook myspace veeeee incisözlükgün fikir babasıdır ona göre davranın hepsini bu buldu şuan ki sahiplerine sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben çok merak ettim ne projesiymiş bu anlatsana X( konu ne yani? sosyal paylaşım sitesi filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yok sosyal paylaşım sitesi değil, bir menajerlik oyunu için içerik üreten bir site. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 thats the football this is the football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 fikrini sat bana. ilerde bu sitenin fikir babası bendim dersin.. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar