Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskiden yaptığınız şeyler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spec çok iyi ya :( mı yapsam :) bi yapsam anlayamadım böyle bi smiley yok.....

Eskiden....Paten kayardım ya ben!
Kuzenlerimle Arkadaşlarımla fln bütün gün kayardım....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
Patlayana kadar elma şekeri, pamuk helva ve macun yemeyi özledim...[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 13 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki:
Önümüzdeki bahçede top oynamayı çok severdim. Sonradan oraya kocaman okul yaptılar. Gerçi ben taşındım ama :P[hline]A mug of ale, and a fine tale!

Querquobad Quane[SnowLords]

sen antalyali misin yoks[hline]www.mizzah.com
Mesaj tarihi:
Ellerimize sağlam ağaçlardan yaptığımız ok kılıç ve yaylarla kale kuşatması oynardık. Hayaıtmın en zevkli anlarıydı o anlar.[hline]Something in your mind?
Mesaj tarihi:
okula gitmemeyi ve televizyon önünde elime biberonu alıp(biberonda çay içerdim çok keyifli oluodu hala emzik tadını hatırlıom) tom ve jery izlemeyi çok severdim:) bide bilgisayarsız eylendiim günleri çok özlerim legodan 4 katlı bir araba yapıp(iki vagonlu boyum kadar) dengeliyip üzerine bi sürü oyuncak hayvan yüklerdim sonra odamdan salona kadar olan halıyı kaldırır düz zeminde devirmeden salona götürmeye çalışırdım düşerde baştan yapardım:) salona varıncada "EHOLEEEY" derdim tekmelerdim ehheh
  • Yeni Oluştur...