S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Eskiden yapıpda şimdi yapamadığınız özlediğiniz şeyler ne? Mesela küçükkken düşe kalka bisiklete binip gezmek. Tahtadan kaykay yapıp yokuşta kaymak gibi şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Önümüzdeki bahçede top oynamayı çok severdim. Sonradan oraya kocaman okul yaptılar. Gerçi ben taşındım ama :P[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 okula gitmiyodum onu çok özledim[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Spectator ellerine sağlık, çok güzel anlatmışsın. hem tebessüm ettiriyor hem hüzünlendiriyor hem de gözleri sulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bisiklet sürmek basketbol oynamak (prof oynamıştım 2 sene 3 senedir basket topuna dokunmadım)[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Spec çok iyi ya :( mı yapsam :) bi yapsam anlayamadım böyle bi smiley yok..... Eskiden....Paten kayardım ya ben! Kuzenlerimle Arkadaşlarımla fln bütün gün kayardım....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Patlayana kadar elma şekeri, pamuk helva ve macun yemeyi özledim...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Estel_Anorien, 13 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Önümüzdeki bahçede top oynamayı çok severdim. Sonradan oraya kocaman okul yaptılar. Gerçi ben taşındım ama :P[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] sen antalyali misin yoks[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 servisle okula gitmek eskide kaldı :)[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ellerimize sağlam ağaçlardan yaptığımız ok kılıç ve yaylarla kale kuşatması oynardık. Hayaıtmın en zevkli anlarıydı o anlar.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 evciliği özledim ve mutlu olmayı :([hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 okula gitmemeyi ve televizyon önünde elime biberonu alıp(biberonda çay içerdim çok keyifli oluodu hala emzik tadını hatırlıom) tom ve jery izlemeyi çok severdim:) bide bilgisayarsız eylendiim günleri çok özlerim legodan 4 katlı bir araba yapıp(iki vagonlu boyum kadar) dengeliyip üzerine bi sürü oyuncak hayvan yüklerdim sonra odamdan salona kadar olan halıyı kaldırır düz zeminde devirmeden salona götürmeye çalışırdım düşerde baştan yapardım:) salona varıncada "EHOLEEEY" derdim tekmelerdim ehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar