senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sıkma canını o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 vaniLLe said: cicero gibi yargilicam. yoo adriaaaaaan i did it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 2012si yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 fede said: hiçbişey yapmayacağım hedefime ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bella said: rusçamı geliştiricem. mastera başlicam. brezilya'ya gitmek istiyorum arkadaşımı ziyarete. master için geldiğimde iş bulmak istiyorum. izleyemediğim film ve okuyamadığım kitaplar listemi tamamlayacağım. şimdilik bu kadar. rusçam gelişmedi. mastera başladım. iş bulamadım ama hala. brezilya aklımdan çıkmış. film ve kitap konusu tatmin edici olmasa da iyi. 2012 ye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 fede said: fede said: hiçbişey yapmayacağım hedefime ulaştım ahahah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 üçüncü madalyamı takmayı planlamıştım ve yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Joker said: hazirana kadar 10k daha farmlıcam. hazirandan sonra kendi işimi kurmanın temellerini atmayı yada bulunduğum işte yükselmeyi umuyorum. yıl sonuna kadarda 15-25k arası farmlanmasını bekliyorum. bu yılı farmla geçiricem anlaşılan.. freelance bişiler yaptım tam kendi işimi kurdum sayılmaz. yükselme hayalleri devam ediyor. 20k kadarda para birikçek yıl sonuna. eh idare eder gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Planim var miydi onu bile hatirlamiyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar