Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drizzt vs Entreri video

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

said:
Eraq, 27 Ağustos 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
İstediğin şey mi bilmiyorum ama Dzzzt ve Entreri burda da kapışıyor.
KK

evet tek video budur, ne kadar basite indirgenmiş bi çalışmada olsa içinde drizzt olan her çalışma güzeldir...

saygılarımla..[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

dark elf trilogy değilde, icewind dale trilogy'nin bir dizisinin çekileceği/hazırlıkların sürdüğü vb vb söylentileri çoğaldı bu ara internette, salvatore bi röportajında bunu doğruladı hatta, baya eski gerçi.
hatta bi yerde drizzt'i wesley snipes oynayabilir diye bişi bile okumuştum geçen haftalarda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 27 Ağustos 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
said:
drizzt_chosen, 27 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
1-artemis entrerei
2-jarlaxle

saygılarımla...

onlar kim anlatabilir misin kısaca?

Hani rp yaparken seni Artemis diye maskeli bir kişiye yollamıştım. Sende kadın sanıp asıldığın için ölmüştün. Aha o Entreri işte :) Sen onu bilmiuormusun yaa? Jarlaxle'dan sonra en sağam adamlardandır o. Jarlaxle ise tam bir kaos olarak tanımlanabilir. Tamamen Nötr bir karakter. Hatta son kitapta iyice belli ediyor bunu. Tamamen kendi çıkarına çalışan bir adam.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende DL Chronicles'ın filmi kesinlikle çekilmeli.
Aşk ihanet savaş ejderha falan ne ararsan var.

İstenirse (ve para yeterse) aşmış birşey çekilebilir, çekilmeli[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çekilmemeli. Çünkü Yüzüklerin efendisi gibi oarasıyla burasıyla oynayıp alterenatif bir dünya yaparlar. Hemde Lotr'da olduğu gibi çok ayağa düşer. (Sözüm pati userlardan dışarı) nicki fizban raistlin kender olan milyonlarca newbie wannabe türer.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 27 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
dark elf trilogy değilde, icewind dale trilogy'nin bir dizisinin çekileceği/hazırlıkların sürdüğü vb vb söylentileri çoğaldı bu ara internette, salvatore bi röportajında bunu doğruladı hatta, baya eski gerçi.
hatta bi yerde drizzt'i wesley snipes oynayabilir diye bişi bile okumuştum geçen haftalarda.

yalan inanma, 2 senedir var o dedikodu, jet lie dediler deep dediler ama öle bi proje yok..

saygılarımla[signature][hline]Spirit
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

yok ne dragonlance ne drizzt ne başka birşey çekecekleri yok.abuk sabuk kurgularla uğraşmaya devam etsin onlar neymiş efendim riddick , van heatsink vsvs.

çekseler bile drizzt i edi muprhy felan oynarsa izlemem , will smith de jarlaxle olursa iice saçmalarlar , hollywood bu beklenir.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 27 Ağustos 2004 19:40 tarihinde demiş ki:çekseler bile drizzt i edi muprhy felan oynarsa izlemem , will smith de jarlaxle olursa iice saçmalarlar , hollywood bu beklenir.

yok sende naptın beaw, sit com mu çekiolar, drizzt'i öle bi şekilde küçük düşürsünler gider oraya, hepsini tek yek biçerim ...

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...