razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zamanında ps2'im olmamıştı, kaçırdığım bazı oyunlar bulunuyor. benim aklıma gelmeyen ama mutlaka oynamam gerekenleri söyler misiniz? Mesela şunlarla başladım: ICO -> Shadow of Colossus Metal Gear Solid'ler God of War -> God of War 2 (Tekrar bitiricem) Call of Duty 3 (Bilmiyorum değer mi oynamaya ama hep merak etmişimdir) Twisted Metal Black (Biriyle oynamalık) Bunlar aklıma gelenler, PS3'ü satmıştım, ileride tekrar alıcam. O zamana kadar bunları da aradan çıkartmak istiyorum. Var mı başka aklınıza gelenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Katamari Damacy olsa sabahlara kadar oynarım. Tek bir yerde buldum, bitirdim arkadaş ödünç verdim sonra geri alamadım.. Bulursan mutlaka oyna, mutlaka Adventure/Survival olarak Haunting Ground var o da baya güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 tamamdır Katamari Damacy'yi aldım listeye güzele benziyor. Haunting Ground'ı da denicem ama Amnesia'dan sonra survival horror kaldırabileceğimi pek sanmıyorum :) Topic will continue in 9....8....7.... Skip this ad >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beyler gazı verinde benim ps2 yi satalım birazda guitar hero'dan bahsedin mesela http://forum.paticik.com/read.php?27,5271440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zone of enders 2 (1'i oynamadım ama o da güzeldir muhtemelen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 champions of norrath 1 ve 2, canın action rpg isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gran turismo 4 devil may cry serisi ghosthunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 zone of the enders 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 black bully burnout serisi call of duty 3 ghost rider punisher god hand GUN metal slug serisi nba street tony hawk serisi(özellikle underground 2) tekken 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar