Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

53 promil ve ehliyeti kaptırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 23 Ağustos 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
Şimdi ehliyetimi kaybettim diye 1 ehliyet daha çıkarsak bi kenara atsak
herhangi bi durum yüzünden ehliyete el konulduğunda daha önceden yedeklediğimiz ehliyeti alıp kullansak kim küser?

Örnek olarak yani.. Polis ehliyet geçerlimi diye her çevirmede telsizle soruyomu?

6 ay da az buz zaman değil yani adama iyi koyar..

babam yapmi$ti bu olayi kaybettim diye cikartiyo eheh kaptirdiginda oburunu kullaniyo ama simdi bi olay cikti bazi polislerde var merkeze bildiriyo numarayi bakiyolar numaraya eger alinmi$sa elindede ehliyet varsa dolandiriciliktan iceri[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
bizim arkada$ada votka , rakı , cin , jb karı$ımı yapmı$tık direksiyonu sağ sol yaptı sonra aniden ön cama kustu , ondan sonra tövbeli içkiye lol.

zuhaha
abi bu karisimi ic sonra 5 kisi arabaya bincez kemer takmiayip hava yastigi iptal cok eglenceli olucak
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşımın kimyager olan babasının başına gelişti benzer bir olay. Mekan Adana olduğu için polise "bi dakka kardeşim" diyip, yakındaki bi yerden limon suyu alıp içip geri gelmiş ve sonuç: 50-[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 26 Ağustos 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
bizim arkada$ada votka , rakı , cin , jb karı$ımı yapmı$tık direksiyonu sağ sol yaptı sonra aniden ön cama kustu , ondan sonra tövbeli içkiye lol.

zuhaha
abi bu karisimi ic sonra 5 kisi arabaya bincez kemer takmiayip hava yastigi iptal cok eglenceli olucak

öldüğümü sanmı$tım önde oturuodum arkada arkada$ vardı ön cama kustu ama yarısını üzerime sonra zaten arabayı orada bıraktık arkada$ı eve bıraktık , ama onunla bir daha asla içmem. lol.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 26 Ağustos 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
kemer takmıyorsan zaten hava yastığını iptal etmemek aptallıktır

hava yasığı kemersizlerin %90 ını öldürüyor çünkü...

saatte 360la açılan şeye yanlış pozisyonda girersen çat kırılıyor boynun ehe

Emniyet kemeriylede öldürmeye meyilli.
Burnumu kırıyordu geçen pazar.Bu arada hava yastığı açılırken çıkardığı tozun sakinleştirici özelliği varmış kaza sayesinde öğrendik ama ne yapalım artık.
  • Yeni Oluştur...