Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.facebook.com/aivladyn/posts/158234280889046?notif_t=like evet..hassstirlemeye devam edersiniz seviniriz sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 içerik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 linki düzelttim asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hala gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 alla alla, login durumdasınız dimi eğer diilseniz olup deneyin pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 loginim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o zaman... çok fail bi topic oldu bu..kilit pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Videoda ne vardı özet geçsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hasssstir ledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 vidyo yoktu...olay şuydu.. bi genç arkadaşımız bi kıza sevgilim <3 yazmış üstünede şu yorumu.. hasstir ağlama sen hep gül. üzülme sen bana söyle ben üzülürüm. geç hayatla dalganı neşelen hep her şeye. her yer çöl olsa da sen o çölde açan tek çiçek ol. merak etme yalnız kalmazsın. ben her zaman senin toprağın olurum. hiç üşüme hep sıcacık olsun için, kanın. üşürsen de endişelenme ben battaniye olurum ısıtırım seni. hareketli ol ol koş doyasıya bildiğin en güzel yerlerde. bildiğin güzel yer yoksa ben sahilin olurum. üstüne bastığın kumsal olurum. deniz olurum ıslatırım ayaklarını sen koşarken. sen dolu dolu bak hayata. soruları at kafandan. merak etme ben cevapların olurum. iskambil fallarında kalma ben tuttuğun kağıtlar olurum açarım tüm fallarını. yeter ki sen iste. ben ölürüm ben yaşarım. yeter ki sen iste. ben senin için her şeyi yaparım. rüzgar olurum uçururum seni. yağmur olurum serinletirim seni. deniz olur yüzdürürüm. güneş olur ısıtırım. sen iste ben toprak olur yaşatırım seni. yeter ki sen iste. yeter ki beni iste. ben sen olurum, senin seni sevdiğin gibi severim seni, senden öte severim. yorma gözlerini ben gözlerin olur bakarım, fısıldarım kulaklarına. nefesini yormana gerek kalmaz sen düşünsen ben anlarım onu. sen söylemeden yaparım. gerekirse çeker giderim. gerekirse çeker vururum kendimi. her şey olurum her şeyi yaparım. sadece bir tek dileğim var senden. dudaklarını aç gözlerini kıs ve gülümse. sadece mutlulukla gülümse. sadece mutlu ol sevgilim. işte böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bana böyle bi yazı yasalar slmkibbye derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Aferin aşıkmış. Biz de heyecanlandık değişik bişey çıkacak diye. Sıradan bir aşırı romantik facebook postu çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 allah hepinizin belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abvblizzard said: allah hepinizin belasını versin cemil cümlemizin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 huahuahua ilahi nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 devamıda böyle hasstirli dvm ediyo asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adını da öğrenmiş olduk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gizlemesi zor geldi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nileppezdel said: kim? ahhhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kedimin adı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar