Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilim

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

vidyo yoktu...olay şuydu..

bi genç arkadaşımız bi kıza

sevgilim <3 yazmış üstünede şu yorumu..

hasstir

ağlama sen hep gül. üzülme sen bana söyle ben üzülürüm. geç hayatla dalganı neşelen hep her şeye. her yer çöl olsa da sen o çölde açan tek çiçek ol. merak etme yalnız kalmazsın. ben her zaman senin toprağın olurum. hiç üşüme hep sıcacık olsun için, kanın. üşürsen de endişelenme ben battaniye olurum ısıtırım seni. hareketli ol ol koş doyasıya bildiğin en güzel yerlerde. bildiğin güzel yer yoksa ben sahilin olurum. üstüne bastığın kumsal olurum. deniz olurum ıslatırım ayaklarını sen koşarken. sen dolu dolu bak hayata. soruları at kafandan. merak etme ben cevapların olurum. iskambil fallarında kalma ben tuttuğun kağıtlar olurum açarım tüm fallarını. yeter ki sen iste. ben ölürüm ben yaşarım. yeter ki sen iste. ben senin için her şeyi yaparım. rüzgar olurum uçururum seni. yağmur olurum serinletirim seni. deniz olur yüzdürürüm. güneş olur ısıtırım. sen iste ben toprak olur yaşatırım seni. yeter ki sen iste. yeter ki beni iste. ben sen olurum, senin seni sevdiğin gibi severim seni, senden öte severim. yorma gözlerini ben gözlerin olur bakarım, fısıldarım kulaklarına. nefesini yormana gerek kalmaz sen düşünsen ben anlarım onu. sen söylemeden yaparım. gerekirse çeker giderim. gerekirse çeker vururum kendimi. her şey olurum her şeyi yaparım. sadece bir tek dileğim var senden. dudaklarını aç gözlerini kıs ve gülümse. sadece mutlulukla gülümse. sadece mutlu ol sevgilim.

işte böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...