Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğime sıcak bir yuva arıyorum..

satoo89

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar tekrar merhaba daha önce satıyodum fakat artık satmayı düşünmüyorum zaten yanlış olduğuna karar verdim daha sonra.. yaklaşık 8 aylık dişi pekinez yavrumu hiç istemeyerek sıcak bir yuvaya ona çok iyi bakacak birine vermek istiyorum bakımında gerçekten zorlanıyorum barınağa vermek istemedim veya petshopa götürüpte vermekte istemedim ona birinin gerçekten iyi bakabiliceğini düşündüğüm için ve de orda alıştığı ortama ayak uyduramaz petshopa götürsem kafese tıkıcaklar bunları istemediğimden ona daha bakabilicek birine sıcak bi yuvaya vermek istiyorum.. bütün aşıları tam sakin pek sesi soluğu çıkmaz şampuanından yemek kabına tarağına pet arabasına çorabına kadar herşeyi mevcut hepsinle birlikte vericem onu sıcak yuvasına.. ilgilenenler ve fotoğrafını görmek isteyenler özel msj atıp bana ulaşabilirler..
Sosyal ağlarda paylaş

dışarı çıktığında kedi köpekleri gördüğünde havlıyo ağlıyo üstüne yürüyo ama karşı karşıya geldiklerinde örneğin kedi buna pati atıyo bizimkisi kaçıyo artisliği öylesine anlıcağınız ama yinede huzursuz oluyo havlıyo kendi hemcinslerini gördüğünde iyi değil ((=
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...