satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 arkadaşlar tekrar merhaba daha önce satıyodum fakat artık satmayı düşünmüyorum zaten yanlış olduğuna karar verdim daha sonra.. yaklaşık 8 aylık dişi pekinez yavrumu hiç istemeyerek sıcak bir yuvaya ona çok iyi bakacak birine vermek istiyorum bakımında gerçekten zorlanıyorum barınağa vermek istemedim veya petshopa götürüpte vermekte istemedim ona birinin gerçekten iyi bakabiliceğini düşündüğüm için ve de orda alıştığı ortama ayak uyduramaz petshopa götürsem kafese tıkıcaklar bunları istemediğimden ona daha bakabilicek birine sıcak bi yuvaya vermek istiyorum.. bütün aşıları tam sakin pek sesi soluğu çıkmaz şampuanından yemek kabına tarağına pet arabasına çorabına kadar herşeyi mevcut hepsinle birlikte vericem onu sıcak yuvasına.. ilgilenenler ve fotoğrafını görmek isteyenler özel msj atıp bana ulaşabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 başka hayvanlara karşı tutumu nasıl? evimizde kedimiz var anlaşabilirler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dışarı çıktığında kedi köpekleri gördüğünde havlıyo ağlıyo üstüne yürüyo ama karşı karşıya geldiklerinde örneğin kedi buna pati atıyo bizimkisi kaçıyo artisliği öylesine anlıcağınız ama yinede huzursuz oluyo havlıyo kendi hemcinslerini gördüğünde iyi değil ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 anladım bizimki de korkak biraz evde kaplumbağamız var onun dışında bir hayvanla yaşamadığı için tedirginim kabullenmeyebilir iyi bir araştırmam gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 öm attım alooooo.. satoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Merak ettim; n'oldu bu köpek, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ya aslında bizde eve köpek arıyoruz, daha doğrusu ailemin evine arıyoruz bende yılda 5 ay burdayım hala vermek istiyorsanız köpeğinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihangulden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 merhaba evde besleyebılecegımız bır köpek arıyordum sızın ılanınızı gordum eger kabul edersenız sızın kopegınızı evımde beslemek ısterımsıze ırtıbat numarası bırakayım cagrı atmanız yeterlı olur 0531 616 96 61 eger donersenız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 o köpek büyüdü evlendi çoluk cocuğa karıştı BIRAKIN PEŞİNİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar