arian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Merhaba; Bende Daoc'a başlamayı düşünüyordum.Ama Modem 56k dial olunca dedim ki böyle bir oyun hayatta kıpırdıyamam.Bilgisayarımın durumu Amd 2.0 işlemci,256mb ram (ddr),64mb geforce 4 ekran kartı,... fakat sonra bazı yerlerden duydum ve artık yeni MMORPG oyunlarının bağlantı ile ilgili sorunlaru olmuyormuş bu doğru mu acaba?Yane kısaca 56k modem ile US serverlarına lagsız ve lostsuz bir şekilde oynayabilir miyim? Not:Bide artık türkiyede MMORPG oyunlarını getiren bir site var adresini vereyim (reklam gibi olucak ama) www.avaturk.com .İlginiz için şimdiden teşekkürler...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 avaturk.com'u bilmeyenin kaldığını sanmıyorum paticik bünyesinde zaten :) Benim bi çok arkadaşım EU serverlarında dial-up bağlantı ile oynuyolar ve gayet memnunlar. hatta bazı zamanlarda cabledan bile iyi oldugnu sölüyolar[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 oyunu rahat oynarsın gibime gelio ozellikle lvl atlarken tank klassi gibisinden bi karakter yaparssan lag bile olsa bi sorun yasamassin rvrde ayri ama dial upla oynayan cok insan var diye biliyorum[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 dial ii dioalrda en az 3-4 sn gecikme oluo bunun anlamadida örnein savaş ortamindasin adama saldiriyosun adam kaçiyo ayni hizdasiniz ama ona vuramiyosun o kaçarken weyahut sen kaçiyosun arkandaki adamda seni ayni hizla takip edip vurmaya çalisiyo ve vuruo :( ayrica daoc oynucaksan cable almani tafsiye ederim 56k ile oyniycana hiç oynama bence ayrica tel parasini hiç katmiyrum bu kadar şeyin içine[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 rvr dışında hiçbir kötülüğü yok gerçi kablodada aynı şekilde oluyorsun.Kötü dediysemde berbat değil sadece 1 2sn sonra yapıyor uygulamak istediğin şeyleri.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 512+dsl vardida almadik sanki :D[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hımm.teşekkürler herkeze.Birde US ve EU serverları için siparişler farklı olucak bunun için amazondan sipariş etsem US mi gelicek yoksa EU mi?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Birde aylik ne kadar acaba?Ve bu aylik para kredi kartiyla mi aliniyor yoksa?..[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bir aylik 12 euro.... kabloda gece gec saate ve sabah erken hic bir sorun olmuyor. birde lag i kaldiracak char acarsan... scout gibi :)))[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar