Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Windows 7 Ultimate 64 Bit GeForce 9600m GT Ekran kartı var LG 42LD550 lcd tv aldım. HDMI kabloyu takıyorum. Bilgisayar görüyor LCD TV harici ekran olarak. Görüntüyü aktarıyorum ama LCD de "sinyal yok" diyor. bunun bir ayarı filan mı var yoksa sistemden mi kaynaklı sorun. Kabloyu değiştirdim, farklı kabloda da aynı şekilde. Bu arada RS232 de sorun olmuyor gayet görüntü aktarılıyor güzel de gösteriyor fakat HDMI istiyorum tabi (ses de aktarılsın) Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kabloyu takip pc yi kapatip yeniden baslat. olmuyorsa geforce ayarlarindan. Kablonun bozuk olma ihtimali var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 rs 232 deildir o dedigin kablo. Tvnin mode unu pcye getirmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Görüntü ayarlarından Mirror screen/Extended Desktop/Monitor 1 only gibi ayarlardan seçili olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 @Seele: yaptım olmadı, @fizban : rs232 (bildiğin monitör kablosu) onunla oluyor sorunsuz. ama hdmi ile olmuyor. @DeMiRMaSKe Her modu denedim mod ile alakalı olacağını sanmıyorum. Bugün farklı bir bilgisayar götürüp deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 rs232 interface , d-sub ise baglanti tipi. karisiklik o yuzden olmus. d-sub larin 9, 15, 25 pin duzenekleri var. en cok kullanilan gozumuzun en alisik oldugu vga arabirimi de15 , 3 satir 15 pin. diger rs232 diye bildigimiz ise de/db9 2 satir 9 pin olan. soruya gelince; 9600gt modelin hdmi a sahip mi yoksa dvi to hdmi adaptor mu kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hdmi girişi var direk kabloyu bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ubuntu kurdum ve gayet aktarım sorunsuz hdmi ile. Windows 7 Ultimate 64bit ben sana gideyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar