Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 az önce pınar karşıyaka - fenerbahce ulker macının 2. uzatma zamanında ayağının üzerine ters basarak bileği ters döndü. :/ çok ciddi sakatlandı. oyuncular vs iptal oldu maçta şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bende twitterdan takip ediodum maçı. çok kotu hakkaten. taraftar oyuncular falan bitmiş sanırım. ağlayanlar falan varmış. yazık ya. cok uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kotu bisi, gecmis olsun da mac niye iptal oldu bu yuzden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 maç iptal olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 off şimdi gördüm pozisyonu içim gitti gerçekten, min 6 ay yok çok yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 önce kırık dediler ama kırık yokmuş bileğindeki yan bağlar kopmuş, yine de ciddi sakatlık :( çabuk ve eskisi gibi döner inşallah çok yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 aglayanlar mı varmıs? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fena bir aci yalniz o benimde bilegim dondugunde oturup aglamistim hungur hungur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kırık ya da kopma yokmuş sadece esneme, 3 hafta oynayamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Salondaydım direk gördüm olayı, söylendiği gibi yırttıysa sadaka falan versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar