DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aluriel, 50 tane mesaj attın kimsenin salladığı yok, muhattap alınmadığını ne zaman anlayacaksın bilmiyorum, çok yazık. bu mesajı da sana acıdığımdan yazıyorum. ignore tuşu olsa da şu trashtalk adamlarını görmesek çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 history yi temizleyince bu gözüküp kaybolmanın ortadan kalkması lazım %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hmm olabilir mantıklı. deneyeyim sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lan tam bi yetersizmissin, belgeledin yani. hic adblock kullanmadık biz hayatımızda. burada soylediklerimizin hepsi yalan hehe. ne insan gibi anlatabiliyosun derdini, ne de sorunu cozmene yardım edecek kisilere hitab etmesini biliyosun. sorunu cozmek gibi bir derdin yoksa bas git. yok ama yardım gelir belki diye umudun varsa adam gibi yazı yazmasını ogren. sorun yok bizde diyoruz, siz ne anlarsınız, adblock kullanmamıssınız diyosun. boyle mi yardım bekliyosun sen genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Opera, evinizin herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 şurda ve futbol bölümünde ortada sebep yokken girdiğin bir sürü gereksiz münakaşayla asıl yetersizin kim olduğunu gösteriyorsun togi. çocuk kavgası gibi bas git falan, msnden kankilerini çağır flamelesinler burada. sizin gibilere gereksiz yere mesaj yazarak vakit kaybediyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 toggie mesaj attı geldik! http://www.youtube.com/watch?v=Y_n5n68DbgI opera süper bu arada. chrome'da da adblock var.. yeterli bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lol futbol bolumunde son tartısmamı 2 sene once falan yasamısımdır herelde. msn'e ayda yılda 1 kez giriyorum. o da serverda sıkıntı olusa di ile konusmak icin. sen harbiden ne zannediyosun kendini bilemedim. cozdun mu bari problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 doruk yetememis yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 DoruK said: aluriel, 50 tane mesaj attın kimsenin salladığı yok, muhattap alınmadığını ne zaman anlayacaksın bilmiyorum, çok yazık. bu mesajı da sana acıdığımdan yazıyorum. ignore tuşu olsa da şu trashtalk adamlarını görmesek çok güzel olurdu. anlama özürlüsün galiba? adblock var ve gayet güzel çalışıyor. sen yetememişsin doğru düzgün kullanmaya. mesele o kadar basit. aynen keşke ignore tuşu olsa da 40 kere anlatılmasına, farklı farklı kişilerce onaylanmasına rağmen hala şu tarz hareketlerde bulunanları görmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 daha güncel bir adblock versiyonuna geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 insan haksiz olunca nasil saladirgan oluyor bu konuda orneklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kankacılık über de gecikmişler biraz şöyle üst üste aynı mesajları atınca haklı sayılmıyorsunuz beyler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ve devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aquila said: insan haksiz olunca nasil saladirgan oluyor bu konuda orneklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sukru trolleme bolumumu, egitime erasmus merasmus diye besyuz konu acar troll manyagi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beni gordu, siz kacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 3 sayfa yazi yazmi$siniz da, niye o halde chrome kullanma diyen biri olmami$. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Aluriel said: git firefox kullan o zaman ne diyelim. iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Aluriel said: Aluriel said: git firefox kullan o zaman ne diyelim. iyi şanslar. firefox kullan demek, chrome kullanma demekle ayni $ey deil. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 opera kullansın o zaman ne bileyim. yada ie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 donanim bolumunde drama cikmis lan, muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 adam yetersiz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar