Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chromeda adam gibi adblock yok

DoruK

Öne çıkan mesajlar

lan tam bi yetersizmissin, belgeledin yani.
hic adblock kullanmadık biz hayatımızda. burada soylediklerimizin hepsi yalan hehe. ne insan gibi anlatabiliyosun derdini, ne de sorunu cozmene yardım edecek kisilere hitab etmesini biliyosun.

sorunu cozmek gibi bir derdin yoksa bas git. yok ama yardım gelir belki diye umudun varsa adam gibi yazı yazmasını ogren. sorun yok bizde diyoruz, siz ne anlarsınız, adblock kullanmamıssınız diyosun. boyle mi yardım bekliyosun sen genelde?
Sosyal ağlarda paylaş

şurda ve futbol bölümünde ortada sebep yokken girdiğin bir sürü gereksiz münakaşayla asıl yetersizin kim olduğunu gösteriyorsun togi. çocuk kavgası gibi bas git falan, msnden kankilerini çağır flamelesinler burada. sizin gibilere gereksiz yere mesaj yazarak vakit kaybediyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

aluriel, 50 tane mesaj attın kimsenin salladığı yok, muhattap alınmadığını ne zaman anlayacaksın bilmiyorum, çok yazık. bu mesajı da sana acıdığımdan yazıyorum.

ignore tuşu olsa da şu trashtalk adamlarını görmesek çok güzel olurdu.

anlama özürlüsün galiba?

adblock var ve gayet güzel çalışıyor. sen yetememişsin doğru düzgün kullanmaya. mesele o kadar basit.

aynen keşke ignore tuşu olsa da 40 kere anlatılmasına, farklı farklı kişilerce onaylanmasına rağmen hala şu tarz hareketlerde bulunanları görmesek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...