Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 LoL, Şu parçayı bile araklayıp değiştirip türkleştirdik yaa... Bu arada gunn, senin bu evlilik yıl dönümünde yapacak daha iyi bir şeylerin yok mu?
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hehe geçti o tarih artık :) darısı (bugün anlamını bilmediğim kaç tane deyiş kullanıcam acep?) bidahakine. yaw şimdi çalan 1 one night in bankgoku belki bin kere dinlemişimdir ama yıllar sonra dinleyince 1:26 introsu olduğunu dinleyince inanamadım ya. 80lerden bahsediyoruz beyler insanların aynalı toplar altında spor ayakkabıyla fışırdadığı yıllardan, 1:26 introda naparsınız ya diskoda? gunn (bak bak diskoyada gidermiş haspa)
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ehühüe kum dedim, bu sefer de kumadam geldi, süpermiş :)) gunn: bugün mü ki be? ay ay ay... romantik bişeyler çalalım :)
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sorarım size ey paticikler? who can it be now?
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 68 kuşağı dinlemede yani :) Bu arada bu şekilde de mirc gibi mesaj yazıyoruz yaa, 80'de 15 yaşındaydık ve komik şeyler vardı o zamanlar hayatta, mesel a bir Dora Pesch vardı ki, hayranıydım[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected]
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 loool doro!! kadının varlığını unutmuştum ayol ehe, nerden geldi ki aklına? ehühüe... men at work - land down under
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 IQ testlerinde hani "mantıki olarak takip edecek şekli bulun" derler ya. İşte Who can it be now ve şimdi çalan şarkı birbirini böyle tamamlayan şeylerdir. Nuh deyip Peygamber dememek olmaz gunn (günün üçüncü anlamsız deyişini söyler)
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Emaleth, 27 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki: gunn: bugün mü ki be? ay ay ay... romantik bişeyler çalalım :) Değillllll. Yaw ne kadar çıkılmaz yanlış anlamaymış :) Threadi açtığım gündü olay, artık çok geç, beni yalnız bırakın :P
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu şarkıyı çok severim. dinleyebilseydim keşke.[signature][hline]your sight is a weakness...
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bir başka 80s grubu geliyo, aar ema fm hitlerindendi, gunn için çalayım. diğer yandan da kumadama ne hediye etsem diye karar kara düşünmeye devam edeyim ben... human league - don't you want me baby
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 80'lere uygun gidecek mesela, Müfreze film müziklerinden biri olabilir. Bir White Rabbit mesela.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected]
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 horas artık net bağlantısını düzeltsin kampanyası... *!çin çin*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ehu. iyi haber ayın üçünde kiracı çıkıyo. kötü haber 15 gün tadilat var. ama yakında bommmba gibi dön.. *!patlar*[signature][hline]your sight is a weakness... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 Ağustos 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Kumadam için Aha - The Sun Always Shineth on Tv olabilir mi acep? ya da şu an çalan Doust thee nigh wanteth me? de olaplü :) seviyom seni kum
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aa "şakacı" çalıyo hahahahhahaha koptum lan
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 müzik tarihinin en saçma şarkısını çalmaktan gurur duyuyorum şu anda!!!! was not was - everybody walks the dinosaur
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu şarkıdaki dinazor yaklaşımını da Gunn'a hediye ediyorum bende o zaman
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 *!birleşir* dirty harry ostsi arıyorum bu ara.. *!dağılır sonra tekrar*[signature][hline]your sight is a weakness...
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Emaleth, 27 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki: müzik tarihinin en saçma şarkısını çalmaktan gurur duyuyorum şu anda!!!! was not was - everybody walks the dinosaur Bu şarkı ile yapılan hareketin bizler için anlam ve önemi yeter yaaa...
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dinOzor o bi kerem :) *Vienetta tabağını yalarken dinozor dansı yapar*
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu şarkıyla yapılan süzgün göz ile saç düzeltme hareketini de hatırlayalım o zaman canlar :) laura branigan - self control
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu şarkı ve şarkıcı, az mı rüyalarımızı süslemişti *özür diler* anılar işte... Bir de self control olsaydı bizde..o yıllarda :)
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aa kum çok ayıp. O dönemde Laura'yı hayal etmek Samantha Fox'a ihanettir.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ben tatlı gülüş pek yarasır gözleri ömre bedel adlı sarkıyı istiyorum adını bilmiyorum sözlerini biliyorum =( Taze sögüt dalımıydı adı ya ema aplam bilir öm atıyım..[signature][hline]..it's time I disappear
Öne çıkan mesajlar