Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[paticik radyo] 27/08/04 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe geçti o tarih artık :) darısı (bugün anlamını bilmediğim kaç tane deyiş kullanıcam acep?) bidahakine.

yaw şimdi çalan 1 one night in bankgoku belki bin kere dinlemişimdir ama yıllar sonra dinleyince 1:26 introsu olduğunu dinleyince inanamadım ya. 80lerden bahsediyoruz beyler insanların aynalı toplar altında spor ayakkabıyla fışırdadığı yıllardan, 1:26 introda naparsınız ya diskoda?

gunn (bak bak diskoyada gidermiş haspa)
Mesaj tarihi:
68 kuşağı dinlemede yani :)

Bu arada bu şekilde de mirc gibi mesaj yazıyoruz yaa, 80'de 15 yaşındaydık ve komik şeyler vardı o zamanlar hayatta, mesel a bir Dora Pesch vardı ki, hayranıydım[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
IQ testlerinde hani "mantıki olarak takip edecek şekli bulun" derler ya. İşte Who can it be now ve şimdi çalan şarkı birbirini böyle tamamlayan şeylerdir. Nuh deyip Peygamber dememek olmaz

gunn (günün üçüncü anlamsız deyişini söyler)
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 27 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
gunn: bugün mü ki be? ay ay ay... romantik bişeyler çalalım :)

Değillllll. Yaw ne kadar çıkılmaz yanlış anlamaymış :)
Threadi açtığım gündü olay, artık çok geç, beni yalnız bırakın :P
Mesaj tarihi:
bir başka 80s grubu geliyo, aar ema fm hitlerindendi, gunn için çalayım. diğer yandan da kumadama ne hediye etsem diye karar kara düşünmeye devam edeyim ben...

human league - don't you want me baby
Mesaj tarihi:
ehu. iyi haber ayın üçünde kiracı çıkıyo. kötü haber 15 gün tadilat var. ama yakında bommmba gibi dön..
*!patlar*[signature][hline]your sight is a weakness...

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 Ağustos 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 27 Ağustos 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
müzik tarihinin en saçma şarkısını çalmaktan gurur duyuyorum şu anda!!!!

was not was - everybody walks the dinosaur

Bu şarkı ile yapılan hareketin bizler için anlam ve önemi yeter yaaa...
Mesaj tarihi:
Ben tatlı gülüş pek yarasır gözleri ömre bedel adlı sarkıyı istiyorum adını bilmiyorum sözlerini biliyorum =(
Taze sögüt dalımıydı adı ya ema aplam bilir öm atıyım..[signature][hline]..it's time I disappear
  • Yeni Oluştur...