Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok susadım ve dolaba gidip bakınca evde içecek su dahi hiç bişeyin kalmadığını fark ettim bende hemen dolabın alt köşesine zulaladığım beyaz şarabımı çıkardım ve serin serin yudumluyorum hadi çın çın gençlik *! Çın Çın* [Bu mesaj Angelfire tarafından 28 Ağustos 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aman yarabbii bune beyaz şarap[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 musluk akmıyormu sizin evde :) yanlız kırmızı şarabın tadı her zaman güzeldir,beyaza göre.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar [Bu mesaj Apache tarafından 28 Ağustos 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kırmızıyı genelde arkadşalarla beraber yaptığımız mangalın etlerini yerkene yanına içerim böle sek yada fındık fıstıkla beyaz seviyorum hade şerefe fırk[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben beyazı yanlızca balıkla içiyorum çok iyi oluyor vallaha[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 şerefe *! elindeki musluk suyunu kaldırır * :([signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ehe genelde yemeğin yanında beyaz içilir kırmızı boş içilir :) ama renkler ve zevkler tabi :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: SwZ, 28 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki: ben beyazı yanlızca balıkla içiyorum çok iyi oluyor vallaha kırmızı ete kırmızı şarap beyaz ete beyaz şarap ? hesabı... :-)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 İçecek krizinde renk ayrımı yapılmaz. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 valla cemad kırmızıyı seviyorum ama hep bi beyaz zulası bulunuyor dolabın zula bir köşesinde valla serinledim oh[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Absolut, 28 Ağustos 2004 03:04 tarihinde demiş ki: İçecek krizinde renk ayrımı yapılmaz. :) işte savaş zamanı ırakta bulunmuş bi vatandaş. Nasılda bilior.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 walla ben kırmızı etle şarap içem hoşlanmam ama beyazla beyaz içiyorum :)[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 böhüe en çok alkole ihtiyacı olan benim ama yok evde.. ah ah...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ÇIN ÇIN[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio WJ www.radyodinle.gen.tr
Öne çıkan mesajlar