Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde içicek hiç bişi olmaması durumunda gelişen çın çın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok susadım ve dolaba gidip bakınca evde içecek su dahi hiç bişeyin kalmadığını fark ettim
bende hemen dolabın alt köşesine zulaladığım beyaz şarabımı çıkardım
ve serin serin
yudumluyorum
hadi çın çın gençlik
*! Çın Çın*

[Bu mesaj Angelfire tarafından 28 Ağustos 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aman yarabbii

bune beyaz şarap[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
musluk akmıyormu sizin evde :)
yanlız kırmızı şarabın tadı her zaman güzeldir,beyaza göre.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar

[Bu mesaj Apache tarafından 28 Ağustos 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kırmızıyı genelde arkadşalarla beraber yaptığımız mangalın etlerini yerkene yanına içerim
böle sek yada fındık fıstıkla beyaz seviyorum
hade şerefe
fırk[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
ben beyazı yanlızca balıkla içiyorum çok iyi oluyor vallaha[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
şerefe

*! elindeki musluk suyunu kaldırır *

:([signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 28 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
ben beyazı yanlızca balıkla içiyorum çok iyi oluyor vallaha

kırmızı ete kırmızı şarap
beyaz ete beyaz şarap

? hesabı... :-)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Mesaj tarihi:
valla cemad kırmızıyı seviyorum
ama hep bi beyaz zulası bulunuyor dolabın zula bir köşesinde
valla serinledim oh[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Ağustos 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
İçecek krizinde renk ayrımı yapılmaz. :)

işte savaş zamanı ırakta bulunmuş bi vatandaş. Nasılda bilior.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
walla ben kırmızı etle şarap içem hoşlanmam ama beyazla beyaz içiyorum :)[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
  • Yeni Oluştur...