Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4 Tech XL-750BH problemi

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Mouseu alalı 2 aydan fazla oldu sanırım ilk başlarda pek farkedemiyordum ama zamanla mouseun sürekli titrediğini farkettim. Yavaş bir şekilde sabit hızla sürüklediğimde ileri geri atıyor mouse yani titriyor. Çok abartılı birşey değil aslında ama milimetrik aim isteyen oyunları oynayamıyorum ve çok canımı sıkmaya başladı. Cdsinden editorunu yükledim ama aygın yöneticisinde hiçbir şekilde adı geçmiyor mouse kısmında yalnızca HID uyumlu mouse yazıyor.

Mouse pad ile alakalı diye düşünüyorum ama bakıyorum herkes 2 liralık mousepadler ile sorunsuz bir şekilde takılıyor. Sorunumu çözeceğinden emin olabilsem x-7 mouse pad alıcam ama var mı kullanan ve uyum bilgisi verebilecek olan?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bende de xl-750bh var. Yaklaşık 2 ay oldu alalı. O kendi başına hareket etme ve titreme olayı bende de oluştu. 10 TL verip bileklikli mouse altlığı aldım. Belki ondandır diye düzelmedi. Başka bilgisayarda denedim onda da aynını yaptı. Başlangıçta normal çalışıyor fakat oyunda ve oyundan sonra sapıtıyor. 3 gün önce garantiye gönderdim. Bakalım nasıl sonuç çıkacak. Mouse bunun dışında orta düzey kriteri ile fena değildi. Tek tuş ile arkaya dönme, tek tuş ile 3-4 kez ateş etme gibi programlanabilir ve kendi dahili hafızasına kayıt ile göz dolduruyor. Altta bir ufak tuş ile mouse yi çevirmek için havaya kaldırdığınızda kaymayı çok aza indirgiyor. Anti vibrate özelliği 755k' lerde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...