circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaşlar ufo ısıtıcı alacağım açık tek bir salon yaklaşık 25mkare ısıtıp ısıtmadığını geçdim çok soğuk biryerde oturmuyorum ve tek yaşiyorum.Kafama takılan ufo line ve ufo star modelleri gün içerisinde geceleri yakacağim 1-2 saat pek gerek duymuyorum aksi takdirde. Ufo line ın ömrü Ufo star a göre daha az miş bakdığıma göre ufo star ın 3000wat ını almak istiyorum arada bi 50-70tl fark fark var star ile. Kullanan bilen yol göstericek varsa şimdiden teşekkürler Star mı Line mı klima almayı da düşündüm fakat şuan ona bayılacak param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Sünnetçi işşler kötü herhalde. Klima alıcak paran yok baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 circumciser said: Arkadaşlar ufo ısıtıcı alacağım açık tek bir salon yaklaşık 25mkare ısıtıp ısıtmadığını geçdim çok soğuk biryerde oturmuyorum ve tek yaşiyorum.Kafama takılan ufo line ve ufo star modelleri gün içerisinde geceleri yakacağim 1-2 saat pek gerek duymuyorum aksi takdirde. Ufo line ın ömrü Ufo star a göre daha az miş bakdığıma göre ufo star ın 3000wat ını almak istiyorum arada bi 50-70tl fark fark var star ile. Kullanan bilen yol göstericek varsa şimdiden teşekkürler Star mı Line mı klima almayı da düşündüm fakat şuan ona bayılacak param yok. 6 metre karelik bir odayı cam falan açmazsan 1-2 saat çalıştırman halinde sıcacık yapıyor, 2000 V lik al yeter sana çok soğuk değilse, burada gece 2-3 derece olan havalarda bile üşümedik ama 25m diyorsan gerekebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi klima alıcam ne yapıp edip vaz geçdim oda 1000 tl den başlıyor A serisi asdasd saol geçko reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 üşüyosan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 klimalar bide bi derecenin altinda calismiyor diye bisi duyduydum, o derece kac derece bilmiyorum ama benimkine ne zaman calis desem calisti simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar