LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Abi gerilim filmi yerine kombine alin benim gibi feneri ve aykut kocamani izleyin Dia ciksin niang sol kanat olsun gerilin cildirin. Bu arada budda duygularima tercuman oldun cok saol yazmaya usendim hem de küfür edip gunaha girmedim cok saol. AMA aykut kendine sovdurdu bu Aksam Dia yi cikarinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Sorlag said: Catzee said: fenerbahçeliyim m.topuz kırmızı görmeliydi ayrıca baya bildiğin ayıp etti yani. boşuna fenerlisin ozaman. tahmin ettiğinden daha fanatiğim ama gördüğümü inkar edecek kdr da düdük değilim. nelere sarı kartlar, kırmızı kartlar çıkıo, bir alkışladı diye kaç adam atıldı oyundan, bu yumruğa çıkmayacaksa kart, saçmalık derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 mokoko said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=111914915548644 DOKTOOOOOOOOOOR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ahahah doktorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar