reddiye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ne zmndır update çıkıyordu yapmıyordum şimdi yaptım da mis gibi türkçeydi eski versiyon yeni versiyonda kürtçe bile var maşallah türkçe yok bölücümüdürler nedirler utorrent yasaklansın lol http://img526.imageshack.us/img526/5156/25050544.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 haha :D belki henüz hazır değildir türkçe versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 UTORRENT KORDOSTONO YORDOM YOPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kürtler çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu arada Hebrew dedikleri dil: eskiden filistin'e yerleşmiş olan sami halkına ait lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Facebook'ta da var Kurdish seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 programı ingilizce yüklesen. sonra utorrenti açıp ayarlara girip ordan dili türkçe yapmaya çalışsan belki o dil seçeneği installer için bir dil seçeneğidir kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ha bi de programları niye türkçe kullanmak istersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 illa ingilizce bilmek zorunda mı? ya da ingilizce kullanmak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet bilmek zorunda. beni stalklayıp ayar vermeye çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Pickles said: programı ingilizce yüklesen. sonra utorrenti açıp ayarlara girip ordan dili türkçe yapmaya çalışsan belki o dil seçeneği installer için bir dil seçeneğidir kim bilir türkçe seçeneği ayarlardada yok.yani resmen türkçe ihmal edilmiş utorrent de.ingilizce kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 @Pickels ne ayar vericem abi ne alaka? sana neden stalk yapayım ki?Bu kadar adam varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bilmem öyle hissettirdin usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.utorrent.com/downloads şurdan language packi yükleyin içinde türkçe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yanlış hissetmişsin ayrıca sorduğum soru gayet mantıklı. türkiye de yaşayan bir insan illa ingilizce bilmek zorunda mı? ya da o programı ingilizce kullanmak zorunda mı diye bunun neresin de ayar hissettin onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 LucifeL stalk falan yapmadı,türkçenin utorrent te olmamasına sitem ediyo adam.haklı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Pickles said: http://www.utorrent.com/downloads şurdan language packi yükleyin içinde türkçe var tamam türkçe kullanmak isteyen arkadaşlar şurdaki language packi yüklesin türkçe kullansın diyorum. ya bu konuya özel değil hangi konuda görürsem göriyim öyle. yapabilirsin yapma demiyorum sadece belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bu arada utorrent 2.2 nin logosu çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sadece logosu kötü olsa neyse. bütün buttonlar falan kötüleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 stop button u çok kötü olmuş bence, ilk önce başka bişey sanmıştım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Default system seçeneği zaten Türkçe olan torrentini kastetmiyor mu ? Yani dil seçimi olduğu gibi kalsını seçtikten sonra bi de altta Türkçe seçmene gerek olmadığı için koymamış olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok ben def. kurdum ingilizce oldu sonra kazakh seçtim eğlenceli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kürtçe seçinde yerlere yatın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar