-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Hastanelerde staj yaparken facebook listemde zamanında asistan vs. dir tanıdıktır diyerek kabul ettiğim bi kız vardı. Kızla konuşmadım hiç, öyle duruyodu listede. Sadece ismini ve hayal meyal yüzünü hatırlıyodum. Ekledikten 1-2 sene sonra psikiyatri stajım sırasında vizitte (o gittikten sonra anladım ki) hasta olarak o kız vardı! Çalıştığını söylediği yerden ve isminden odadan çıktıktan sonra o olduğunu anladım! Fotoları zaten unuttuğum için sonradan aklıma geldi ve sonradan hatırlayınca kitlendim o an. Durumu öyle ağır falan değildi, çalıştığı pozisyonu bu şekilde öğreneceğim aklıma gelmezdi. Garip hissettim baya... Ekstra 1 bilgi bile veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hayat ne garip di mi, vizitler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 vizit değil, psikiyatri viziti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 neticede vizit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eee aşık mı oldun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok o gözle bakmamıştım kıza. garip hissetmemin sebebi tanıdıkla psikiyatri servisinde o durumda tesadüfen karşılaşmak. ve tanıdık olduğunu sonradan vizitteki detaylarla fark etmek.... vs. tam ifade edemedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Detayları bilmediğimiz için senin kadar etkilenemiyoruz. Ne olduğunu soracak değilim tabiki. Anlatmana da gerek yok. Sonuçta psikiyatri, merak ettiğim tek şey tüm detayıyla dosyasını inceleyip incelemediğin... Anladığım kadarıyla ona bakışın çok değişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir psikiyatrise gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yanlız adam tonlarca ıvır zıvır hormonal konu içerisinde nadir ilginç bi konu açmış, millet ee falan diyo. malmısınız olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Peki çalıştığı pozisyon ne imiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Patronun kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hiç bişey anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kız hala facebook'un da ekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 vizit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: hiç bişey anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: hiç bişey anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ilk okuduğumda ben de bişey anlamadım, ikinci kez de okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kız hastaymış işte. nesini anlamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 İbretlik hikaye din kardeşim... http://img72.imageshack.us/img72/1329/shya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 nileppezdel said: Patronun kızıpatronun kızı mevkisindeymiş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Cassiline said: İbretlik hikaye din kardeşim... http://img72.imageshack.us/img72/1329/shya.jpg uehueheuh iiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi hiçbir şey anlamadım cidden. kız mı hasta ? sen mi hastasın ? hasta olan yok mu ? sen doktor musun ? doktor da mı yok ? kızın gideri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fede said: hiç bişey anlamadım ben bende... seviyorsan git konus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Tekrar görüştünüz mü? Kahve falan ısmarlasan keşke. Beyaz önlüklülerden biri yakınlık gösterse benim hoşuma giderdi. Hele eskiden tanıdık çıkan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 doktor mu hastaymış şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar