Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2 ay sonra tekrar karşınızdayım. Hastaydım, ondan son 3 gün çalışamadım. Evveldende çalışmadım çünkü tembelin tekiyim. Şimdi 2-3 saat freelancer oynayacağım, sonra yarım yamalak çalışacak, 8:30 da evden çıkıp 9:30 da sınava gireceğim. Bu topic bir QQ topicidir. dip not: geçen sınavda çok fena sıçmayıp en az 50 alırsam topictekilere dürüm alıcam dedim, 50 aldım o topicten gece gece hala burada olanınız varsa mesaj atsın, dürüm imajı koyup sizden gece gece küfür yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "al buda dürüm" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Link at belki varımdır küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar