cagren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Selam, 3 senedir benimle yaşayan kedim ara sıra huysuz olmasına rağmen dün akşamdan beri garip sesler çıkartarak her şeye herkese saldırmaya başladı. Ara ara agresif olmasına rağmen ilk defa onu böyle gördüm. Dün akşam kardeşimle oturup konuşurken birdenbire üstüne atlayıp saldırmaya başladı, kardeşimi pek sevmezdi ama, en azından kendini gidip sevdiriyordu. Sakinleştiremeyince mecburen odaya girip kapıyı kapattık. 1 saate kadar olay bu şekilde sürdü ve en sonunda babam apartman boşluğuna bıraktı. Sabah erken saatte kapıyı açtım, kapı önünde beklediği için hemen açılınca içeri girdi. Kendini falan sevdirdi hiç bir agresifliği yokken bi anda annemin ani bi hareketinden dolayı yine o haline dönüp saldırmaya başladı. İnternette bi kaç araştırma yaptım kuduz olma ihtimali çıktı ama kuduz belirtilerinin çoğu yok. Bu gibi bir durumda ne yapılır ne edilir bilmiyorum. Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim... -En üst katta olduğumuz için arasıra çatıya çıkıyor. Yarasalardan kuduz kapma ihtimali olabilirmiş. -Bu yaz kısırlaştıdık ve kısırlaştıkdan sonra agresifliği gittikçe arttı. -İş/okul gibi etkenlerden ötürü sabahtan akşama kadar yalnız. Belki bununda bi etkisi olabilir ama bu senelerdir böyleydi. -İlk düşündüğüm sebep kıskançlıktı aslında çünkü dün gece pek ilgilenmeyip kendi aramızda konusurken oldu. Bu durumdan dolayı kediler bu hale gelebilir mi acaba? Not: kedimim cinsi dişi/tekir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bazen 2-3 kez tekrarlaman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 İş yok, eğitim yok, yemek ve su başkasından geliyor, kendi evi yok, arabası yok. Üstelik kısırlaştırılmış, çoluk çocuk yok İsyan ediyordur artık hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kuduz ihtimali falan diyosun madem böyle bi durum var acil vete götür kuduzsa uyutsunlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 SeaGle said: Bazen 2-3 kez tekrarlaman gerekebilir tekrarlamak derken kapı dışarı atmayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "Tatar Ramazan" said: kuduz ihtimali falan diyosun madem böyle bi durum var acil vete götür kuduzsa uyutsunlar direk. çoğu belirti yok kuduz için sadece bi ihtimal olarak okudum internette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 al götür veterinere yarın. burdan ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 karşına alıp konuş, böyleyken böyle böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Aluriel said: al götür veterinere yarın. burdan ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 barnacle said: karşına alıp konuş, böyleyken böyle böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 at lan onu nasıl kedi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Kuduzun şakası olması, acil götür. Tırmalanan/ısırılan varsa durumunuzu belirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 SeaGle said: Bazen 2-3 kez tekrarlaman gerekebilir Bence de, defalarca kısırlaştırılması lazım.. dolmuş hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kuzenimin uzun yıllar beraber yaşadığı kedisi bi anda hırçınlaşıp herkese saldırmaya başlamıştı nedensiz. veteriner çağırıp götürtmüşlerdi kediyi en son, beyninde tümör gibi bişey çıkmıştı. tekrar geri almadılar kediyi belediyenin veterinerinde kalmıştı bi süre sonra ölmüş orda. gidip bi kontrol ettir derim umarım böyle bişey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 vardır bi derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 karasimsek said: barnacle said: karşına alıp konuş, böyleyken böyle böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aniden oluyorsa kötü birşeyin habercisi olabilir tabi. Benim küçükken yaramazlık yaptığında(mesela masanın üstüne çıktığında vs) ensesinden tutup sallardım 2-3. Patronun kim olduğunu göstermek gerekiyor bazen. Tabi vurmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 cift al kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 sımsıkı sarıl" sen benimsin" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 atara atar yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 serbest bırak dönüyorsa senindir, dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kuduz ihtimali yokmuş 5 gündür çok daha iyi... Yorum yapan herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 rusa gotur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 @senko: i lol'd @başlıksahibi: kediler böyle. kedileri hiç sevmiyorum. nankör pis hayvanlar bunlar. köpek olsa yapar mı? yapmaz... köpek başka. ama kedi olunca böyle şeyler de oluyor. bunlar leş kemirici hayvanlar. bunlar nankör, kendini bilmez, doyumsuz, attentionwhore hayvanlar... bu içten düşüncelerimi de aktardıktan sonra başlığı terkediyorum. dogs ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bizim kedi bezgin bekirden beterdi milletinki masallah canazor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar