Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim her şeye saldırmaya başladı :(

cagren

Öne çıkan mesajlar

Selam,
3 senedir benimle yaşayan kedim ara sıra huysuz olmasına rağmen dün akşamdan beri garip sesler çıkartarak her şeye herkese saldırmaya başladı. Ara ara agresif olmasına rağmen ilk defa onu böyle gördüm.

Dün akşam kardeşimle oturup konuşurken birdenbire üstüne atlayıp saldırmaya başladı, kardeşimi pek sevmezdi ama, en azından kendini gidip sevdiriyordu. Sakinleştiremeyince mecburen odaya girip kapıyı kapattık. 1 saate kadar olay bu şekilde sürdü ve en sonunda babam apartman boşluğuna bıraktı. Sabah erken saatte kapıyı açtım, kapı önünde beklediği için hemen açılınca içeri girdi. Kendini falan sevdirdi hiç bir agresifliği yokken bi anda annemin ani bi hareketinden dolayı yine o haline dönüp saldırmaya başladı.

İnternette bi kaç araştırma yaptım kuduz olma ihtimali çıktı ama kuduz belirtilerinin çoğu yok. Bu gibi bir durumda ne yapılır ne edilir bilmiyorum. Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim...

-En üst katta olduğumuz için arasıra çatıya çıkıyor. Yarasalardan kuduz kapma ihtimali olabilirmiş.

-Bu yaz kısırlaştıdık ve kısırlaştıkdan sonra agresifliği gittikçe arttı.

-İş/okul gibi etkenlerden ötürü sabahtan akşama kadar yalnız. Belki bununda bi etkisi olabilir ama bu senelerdir böyleydi.

-İlk düşündüğüm sebep kıskançlıktı aslında çünkü dün gece pek ilgilenmeyip kendi aramızda konusurken oldu. Bu durumdan dolayı kediler bu hale gelebilir mi acaba?

Not: kedimim cinsi dişi/tekir.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

kuzenimin uzun yıllar beraber yaşadığı kedisi bi anda hırçınlaşıp herkese saldırmaya başlamıştı nedensiz. veteriner çağırıp götürtmüşlerdi kediyi en son, beyninde tümör gibi bişey çıkmıştı. tekrar geri almadılar kediyi belediyenin veterinerinde kalmıştı bi süre sonra ölmüş orda. gidip bi kontrol ettir derim umarım böyle bişey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
@senko:
i lol'd
@başlıksahibi:
kediler böyle. kedileri hiç sevmiyorum. nankör pis hayvanlar bunlar. köpek olsa yapar mı? yapmaz... köpek başka. ama kedi olunca böyle şeyler de oluyor. bunlar leş kemirici hayvanlar. bunlar nankör, kendini bilmez, doyumsuz, attentionwhore hayvanlar...

bu içten düşüncelerimi de aktardıktan sonra başlığı terkediyorum.
dogs
ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...