Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN yeni oyuncuya taktikler,tavsiyeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendine bi hero belirle, her oyun onu oynayıp oyunu öğrenmeye bak. Tercihan ranged intelligence herosu olsun. Hatta skilleri en kolay olanlar witch slayer, glacius ve plague rider. Bunların varsa guidelarını oku hon forumundan. Sonra git bir iki kez practice maçta tek başına deneyip oyuna gir.

Olabildiğince az ölmeye ve oyunun işleyişini kavramaya bak. Yeni başladığın için çok ölüceksin, takımın isyan edicek. Bu isyanı azaltmak için ward alıp, ward dik böylece takıma faydan olsun biraz.
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Kendine bi hero belirle, her oyun onu oynayıp oyunu öğrenmeye bak. Tercihan ranged intelligence herosu olsun. Hatta skilleri en kolay olanlar witch slayer, glacius ve plague rider. Bunların varsa guidelarını oku hon forumundan. Sonra git bir iki kez practice maçta tek başına deneyip oyuna gir.

Olabildiğince az ölmeye ve oyunun işleyişini kavramaya bak. Yeni başladığın için çok ölüceksin, takımın isyan edicek. Bu isyanı azaltmak için ward alıp, ward dik böylece takıma faydan olsun biraz.

teşekkür ederim <3
Mesaj tarihi:
Ekmek nickli arkadaşı ekle. Sürekli takip et hangi oyuna girerse arkasından gir çıldırsın :D

Her oyun noob random oyna. Ben dotada 6 ay void oynadım arkadaşımla ilk dota oyunumda multi oynarken onu seçmişti. Baktım gerisini öğrenemiyecem random oyunlara daldım sürekli. Bayada ezildim :D Ama öğreniyorsun. Random oynamak daha mantıklı bence. Zaten noob oyun her oyunda herolarla deney yap :D Oh ne güzel hiç oynamadığın bir sürü hero var keyfini çıkar :D
Mesaj tarihi:
Odeon tam felaketmiş adam ya :) Ama sırf bu duruma düşmesin diye hero ismi de verdim.

Bi de ilk başladığında random oyun atmak çok yanlış bence. Hem heroyu öğrenmen gerekiyo, hem de oyun mantığını. All Pick oyunlara gir direk, hep aynı heroyu ilk saniyede kap (support olsun dediğim gibi) çünkü carry (melee agi heroları yani) çok kasılması gereken ve oyunu taşıyacak hero olduğu için çok flamelenirsin :)

İlk hedefin 1400 civarında kendini sabitlemek olsun, ondan sonra yavaş yavaş geliştirirsin kendini zaten.
Mesaj tarihi:
oyuna ilk başlayanlarda sık bir durum, aman kill alıcam diye gaza gelme. herifin hpsi 1 bile olsa :
tower'a yakınsa
veya karşındaki heronun abilitylerini bilmiyorsan kendini garantiye almadan dalma derim.
aslında risk alınca bu oyundan tad alıyorsun ama böyle durumlarda acı süprizler oyundan bezdirir

bir süre random hero al.

creeplere son vuruşları yapmaya çalış. kendi creeplerini deny yapmaya çalış. elini bunlara çabuk alıştır.

ward veya courier almaktan gocunma :) takımın carry'lerine acaip kıyak yaparsın.

edit:
bir de wardları etkili yerleştirme olayı var.
http://heroes-newerth.com/hon-strategy/hon-guide-ward-locations
bu guide'a bakmanı öneririm
  • Yeni Oluştur...