htbas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Zotac GTX 460 kullanıyorum oyunu ultra açtığım zaman grafikler birbirine girip donuyor sorun ne olabilir? Şuan oynadığım ayarlar Buda full açtığım zamanki görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ilk defa gördüm böyle birşey. Ben onboard hd4200 le oynuyorum valla canavar gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ekran kartının driverını direk nvidia'nın sitesinden en güncelini indirip denedin mi? driver problemi olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 büyük ihtimal driver ı updatelemen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
htbas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sorunu cözdüm yabancı bir forumdada aynı sorunu yaşayan biri olmuş :) WTF klasörünün içini boşaltıp tekrar oyuna giriyoruz düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar