Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 konunun adı böyle daha güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Giovanni said: demokratik bir yapı ve sağlam hukuki temeller üzerinde yükselerek bugünlere ulaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 çog şekil oldu çogda güzel şekil oldu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 daha derli toplu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 "Kültür birliği" nedir ve nasıl sağlanır arkadaslar? Lutfen ulusalci arkadaslar aciklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 saglanmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 valla amerikada popiler kültür ile sağlanıyor. gramsci ve althusser gibi amcalarımıza ve chicago ve frankfurt okullarının yaptıklarına baktığımız zaman da basın yayın kuruluşlarının medyanın büyük rol oynadığını görüyoruz. düzenin devamını sağlamak, sistemin kendini yeniden üretmesini sağlayabilmek için, kültürel dominasyon aygıtları vardır devletin. okullar, eğitim kurumları, kilise cami, sosyal hayat için sunulan çeşitlilikler örnek olarak gösterilebilir. bu arada ordunun açıklamasını sonuna kadar destekliyorum. tek dil üniter bir devlet için gereklidir. insanlar istedikleri dili öğrenmekte ve konuşmakta serbesttir. özel teşebbüs arzu ederse bu açığı kapatmak için kurslar vesaire açabilirler. ama devletin ortak paydayı sağlayacak tek dil'de çalışması, en azından her vatandaşın birbiriyle iletişim kurabilmesini sağlamak için tek bir dili zorunlu tutması bence gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ancak, TSK bugunku gibi: "Kulturunuz bir olacak ulan adamin bir tarafina tanki tufegi monte ederler. Adam mi oldunuz da kultur, dil falan hakki istiyorsunuz itler." derse saglanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bu basın açıklamasından bunu anladıysan hali hazırda tsk'ya bir garezin bulunuyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Hayir. Uniter devlete inanmiyorum ve 20 milyon insanin azinlik olduguna inanmiyorum. Amerika'da da cogu yerde ispanyolca/ingilizce cift dilli hayat gorursunuz. Kultur birligi denen sey de safi zulumdur. Kimsenin koyunun adini, cocugunun ismini degistiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yahu hani adamlarin amaci yavastan milleti alistiralim sonra özerklige götürelim olayi olmasa amenna, ama tek rüyalari kürdistani kurmak olunca verilen tepki hakli. Konussun istedigi dili, ama sonucta ben bu ülkede yasiyorum ve bu ülkenin vatandasiyim canim feda dese kimse sesini cikaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Katılıyorum ve Constantinople adımı geri istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Neyse, ulusalcilara aciklama yapmaya gerek yok aslimda cunku kuresel konjonktur o istikamette gitmiyor ve gitmeyecek. Baski devri bitiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Niye durup durup milleti yaftalıyorsun ki? Hani bi durum da yok ortada? Ulusalcı olmakta kötü bişey olmuş son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kendi fikrimi acikliyorum ve ulusalciligin ilkel ve insan haklarina aykiri bir duzen olduguna inaniyorum. Bir toplumda asli unsur / ikincil unsur kavramlarinin olmasini kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bende kendini liberal zannedenlere laf anlatmakta yoruldum. Hayat onlar için çok kolay. Bende liberal olmak istiyorum. Bana yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ne istediğini bi anlayabilsem giovanni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 demokrasi bir çeşit kelle sayma oyunu. yeterli kelle sayısına ulaşınca istediğini yapabiliyorsun. asli unsur/ikinci unsur dan bahsetmek nüfus açısından pek mümkün değil zaten. anayasada vatandaşlık bağını tanımlamak için kullanılan türk lafı etnik bir ifade bana sorarsanız taşımıyor. karadenize gittiğin zaman orda da lazca konuşuluyor. orta anadoluda çerkezce, doğuda arapça, egede de rumca konuşan var. ama nedense bitchy tavrı sadece kürtler benimsiyor. cumhuriyetin adı armudiye cumhuriyeti, şu anda konuştuğumuz dilin adı da armutça olsa mı rahat edilecek türkler bizi ezmiyör artık diye? ortak dil türkçedir. isteyen de istediği dili boş zamanında anasından babasından öğrenip kullanabilir. kimseye niye anadilin kürtçe? niye kürtçe konuşuyorsun? zaten denmiyor. ortak bir paydada buluşmak için de türkçe gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Estel çok yanlış yerlerdesin. Konu o değil ki. Zaten ortak paydada buluşmak isteyen yok. Kursalar bi kürdistan rahat edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Giovanni said: Hayir. Uniter devlete inanmiyorum ve 20 milyon insanin azinlik olduguna inanmiyorum. Amerika'da da cogu yerde ispanyolca/ingilizce cift dilli hayat gorursunuz. Kultur birligi denen sey de safi zulumdur. Kimsenin koyunun adini, cocugunun ismini degistiremezsin. USA parlamentosunda ispanyolca konusmaya calissin biri de gor ne yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Niye biz (bir damla haklarini) lütufta bulunuyoruz onu anlamiyorum Estel. Oyle bir konumumuz mu var hak bahşeden diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ufacık belçika bölünmenin eşiğindeyken koskoca türkiyeyi bir bütün olarak tutmak çok büyük başarı.ya bombalayacaksın ya da kesip ayıracaksın bir gün.kaçarı yok.demokrasi zırvalığıyla olcak iş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ulusalcılara laf ediliyor, tanımları alalım bir de bizde görelim bakalım aklınızdaki tanımlar neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Haa bir de bizim bahşettigimiz ve lutfettigimiz haklarla yetinmek zorundalar. İkinci hayatinda Kürt doğasın e mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Lazlar da devlet kursun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar