Mithr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 arkadaslar turkiye is bankasi atmsinin pinini yanlis girdim bank of america atmsinde, simdi hic bir yerde kullanamiyorum sifreyi biliyor olmama ragmen, chase falan denedim nah. turkiyeyi aradim dediler bloklu gozukmuyor, odeme yapmam lazim, sictim. napabilirim help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dur para gonderiim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ok eyvallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bank of america yetkilileri ile gorusmeyi denemişsindir illa ama birde bank of america yetkilileri ile is bankası yetkililerini konusturmayı denedın mı kendı hakkında? hatta bence ne ödiceksen boşver odeme noldugunuda tek tek bıze anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar