EmRicardo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 yazılımın cd'sini kaybettim. ve internetten indirdiğim sürücüler de işe yaramadı. yardıma ihtiyacım var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 os nedir edit: gerci os farketmez sistem o kadar eski olduguna gore 32 bit bisey kullaniyorsundur. ati legacy display driver diye arat, amd support sayfasinda destegi kesilen kartlar icin driverlar olmasi gerek. bulmasi zor olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 nası arıyorsunuz da bulamıyorsunuz anlamıyorum ati driver yaz ara google'da çıkan ilk sonuç amd sitesi zaten ordan graphic cards drivers a gel ordan x800 series var işletim sistemini seçiyorsun çıkıyor aha win xp driveri; http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.17&lang=us&rev=10.2&ostype=Windows%20XP%20-%20Professional/Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 calistimi simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar