aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yıllar sonra rastladım bi oyniyim dedim, burnumdan geldi. Efendim Realtec onboard ses yongası kullanıyorum, WinXP'de DirectX9a kurulu (b kurulmuyo neden bilmem ama soru bu değil) Sesler bir süre sonra takılıyo, yani ağaç diyecekken eleman, ağ-ağ-ağ-ağ-ağ-ağ.. şeklinde... bu süre bazen 1sn bazen 1dk. sesleri kapadım olmadı, müzikleri kapadım olmadı, ikisini birdenkapadım olmadı. Bu sorunu yaşayan var mı? Peki çözen??[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ikisini birden kapadin devammi etti ? yanli$ anlamiyosam ses te degil cd de sorun var okurken takiliyo ve bu ses tekrari onun sonucu sesi kapadigin zaman seste sorun olsa yapmamasi lazim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 CloneCD veya Virtual Drive ile cd yi hard disk e at birde öyle dene[signature][hline]Lil'Alur for Shar
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 CDyi kopyaladım başka cd ile denedim. Aynı.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sorun seste çünkü konuşma sırasında oluyo bu olay, kimseyle konuşmuyoken hava hoş. Ama takılan sadece konuşma değil müzikte takılıyo. Yazılar devam ediyo oyuna devam edebiliyorum. AMa sesler takılı kalıyo.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tamam i$te konu$ma dosyalarini okurken zorlanabilir cd ki genelde bo$ dururken bi$i okumaz cd[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Virtual drive yapıp deniim bi.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Oyunu ful hardiscten çalıştırdım aynı. Bu arada sesler kapalı iken de konuşma esnasında takılıyor. Off of. ?????????????????*[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Öne çıkan mesajlar