Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuuuhh! Öheeerr! Waassss!!! 13 METRELİK KÖPRÜ ÇALINDI !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*yere yapışır* ya oha sdusdfsdıusd :D[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
Ulan şu topicte atılan mesajlara bakın be.. hepini cozuttunuz sıcaklardan.. Hepsi garbage lik mesajlar be. utanın.. aeogıaegoha aoeghaoe zuzuzuzu diye mesaj atmışsınız. Köprü olayına gelince yalandır arkadaşlar. Mostar köprüsü betondandır. Osmanlı zamanında yapılmıştır. En son 1 ay evel restorasyon çalışmaları Türklerin de yardımıyla ortaklaşa bitirildi ve tarihi köprü tekrar açıldı.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 28 Ağustos 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
Fizban +1. Bi kaynak neyin yok mudur bana yazış bi haber gibi geldi. Eşşek gibi köprüyü sırtlamışlar mı naapmışlar? Sonra o kadar uğraşıcaklarına daha çok para edicek bişey çalamazlarmıymış

Kaynak[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 28 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
Ulan şu topicte atılan mesajlara bakın be.. hepini cozuttunuz sıcaklardan.. Hepsi garbage lik mesajlar be. utanın.. aeogıaegoha aoeghaoe zuzuzuzu diye mesaj atmışsınız. Köprü olayına gelince yalandır arkadaşlar. Mostar köprüsü betondandır. Osmanlı zamanında yapılmıştır. En son 1 ay evel restorasyon çalışmaları Türklerin de yardımıyla ortaklaşa bitirildi ve tarihi köprü tekrar açıldı.

mostar köprüsü demedim zaten mostar köprüsünün uzunluğu 200 m, 13 m değil ben mostar ismindeki bir yerdeki köprüden bahsettim[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
  • Yeni Oluştur...