Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ayağımın teki dün geceden beri ağrıyor bilegin aşşağısı bugün geçmezse sabahtan doktora gidicemde sizce neden olmus olabilir önerisi olan varmı bide dicloflam die bi ağrı kesici aldım bi kaç tane gün boyunca dozajını bilen var mıdır :D çok dandik bi konu die buraya açtım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/saw_bd2e2_cde5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Stres kırığı olabilir. Dinlenince geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Benim de son zamanlarda sol ayağımın tabanı ağrıyor. Yeni ayakkabı aldıysan çok giydiysen olmuş olabilir demişti bir arkadaşım ama bilemedim ne kadar mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nıçk değişik yaptığım hiçbişey yok gece kabuslar görüp sağa sola vurmadıysam dicem onu yapsam görünür bişey olur oda yok spordada ters bi hareket yapmadım bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 benim de sürekli ellerim titrio şuan aklıma geldi niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 o kadar çok şey olabilir ki.. sırtını incitmişsindir o bile ağrı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar