siddharta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tüm yönlerin uzak geldigi bir noktadayım mesele aslen çok cografi degil. iki meridyen arası güya dört dakika merkezi ingiltere’de bir yer, param yetmedigi için bilemeyecegim. şimdi ben bir kâşif degil bilâkis kendi kafamın içindeyim. pusulam yok, harita çizemedigim için varamayacagım yerler peşindeyim. seni de zaten hindistan’a giderken kazayla bulmuştum, ama ismimi bir yerlere vereceksen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ciğerine sağlık çok güzel yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 çok beğendim devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://i.posta.com.tr/d/i/posta_logo.jpg Şaka şaka, pek anlamam şiirlerden, o yüzden pek etkilenmedim. Çünkü şiir okumayı bilmiyorum. Ama hayatı şiir gibi yaşıyorum. Dolayısıyla şiirlerimde aşk, özlem falan pek olmuyor. Bu yüzden anlayamıyorum. Eğer bayansan "bana sevmeyi anlat". Ama değilsen söyle de efor sarfetmeyelim boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi pipim var kusra bakma ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Pipili kadın mı yoksa pipili erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar