balon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sakin gençler, başlığa bakıp kendinizi kaptırmayın. Savaşa falan gitmiyosunuz. Böyle bir başlık açılmasını da pek doğru bulmuyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 savaş bile değil ki, savaş dediğinde adalet olur biraz, bu soykırım gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ODTUde eski ODTU gibi degil artık yani baya zamandır kredilerin alındıı yerler malum kuruluşlara kaydı ve birnevi dizginleri kaptırdı ODTU. Eskisi gibi solcu öğrenciler mevcutta onları koruyacak destekleyecek üst kadro ne yazık ki yok. Akşama görürüz ODTUde ne biçim dayak yedi gençlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 balon said: Sakin gençler, başlığa bakıp kendinizi kaptırmayın. Savaşa falan gitmiyosunuz. Böyle bir başlık açılmasını da pek doğru bulmuyorum ya ben. dimi içinde akp geçen hiç bir şey sorgulanıp tartışılmamalı! savaşa gitmiyorsunuz diyorsunda akp polisi gaz bombaları kalkanlarla hatta okula gelen özel harekatla gayet savaşa gelmiş gibi duruyor! hee dogru yumurta atabilir dimi çok tehlikeli çook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Silah yasasi ciksa da yumurta ve kartopundan kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 odtü'nün manevi havası var öle göstermelik, cılız direniş olmaz ama nerede eski gösteriler %50 insanlar biraz daha toleranslı mı atar yapıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Şu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi adamda karakter haysiyet kalmamış artık kendini besleyenleri körü körüne savunmaktan gerçi benim köpeğimde aynı şekilde savunuyor beni, o kadar yemek veriyoruz, minnettar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ülkemizde üniversiteleri kiskirtmak çarkın dişlilerine çomak sokmaktan farksizdir. Olasi olaylar ileri de polisi de asar.. Öyle rektör degistirmeyle falan cözülebilecek birsey degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 JonBovi said: abi adamda karakter haysiyet kalmamış artık kendini besleyenleri körü körüne savunmaktan gerçi benim köpeğimde aynı şekilde savunuyor beni, o kadar yemek veriyoruz, minnettar tabi Abi çüş artık azcık ağız toplayarak konuşalım şurda. Bence de adam haksız ve saçma savunuyo ama siyaset yasağı hafif açıldığı anda eski günlere dönmek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 akp yanlış yerlere bulaşıyor, ünivlerden uzak durması gerekirdi fakat tahrik etmeye kışkırtmaya devam ediyor ama yanlış yere çomak sokuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP. Bin ODTÜ'lü o gün, Dev gibi bir orduyu yendik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 the bin odtülü diye filmini çekeriz 10 yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Odtü deviricek akpyi diye bakmamak lazim olaylara. Bu ögrenciler ileride sokaklara dökülürse ne olur diye bakmak lazim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 odtü girmek de çelik kuvvet de ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Dayak yerler abi, 1000 üniversiteliyle devrim olmaz. Türkiye'de sol devriminin gerçekleşememesinin bir sebebi var yıllardır. ama bazıları hala aynı hayallerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Valla suan ülkenin sag-sol devriminden daha ciddi sorunu var da, artik nasil cözülücek kestirmek zor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 nileppezdel said: He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP. Bin ODTÜ'lü o gün, Dev gibi bir orduyu yendik! :) ünivlere dedim sadece odtü demedim bugünden de bahsetmedim, üniversitelere bulaşmaya devam ederse olaylar çok farklı olacak dedim. Örgütlü bir halkı hiçbir ordu yenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ya hiçbişey başarmasalar bile, haberlerin çıkması vs... bunlar oyları etkileyecek şeyler. Yani herşeyin bi anda "devrim" adı altında pat diye olmasına gerek yok. Yanlışın farkına varırlarsa düzeltirler, düzeltmezlerse oyları düşer (artık düşer heralde :) ) sonucu o zaman görürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 1000 tane odtülü 10000 akpliyi yok eder !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 balon said: bir sorun görüldüğünde uyarmak senin haddine değil. Ahahah gözden kaçmasın, adam kafa yapısının en mükemmel örneğini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tinu said: nileppezdel said: He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP. Bin ODTÜ'lü o gün, Dev gibi bir orduyu yendik! :) ünivlere dedim sadece odtü demedim bugünden de bahsetmedim, üniversitelere bulaşmaya devam ederse olaylar çok farklı olacak dedim. Örgütlü bir halkı hiçbir ordu yenemez! Hmm, evet üniversiteli gençler birlik olduğu zamanları hatırlayalım.. 12 Eylül bir şey hatırlatıyor mu? Keşke dediğin gibi olsa da öyle olmuyor malesef. Ünililerin hepsi AKP'ye karşı birlik olsa bile halkın %5'ine falan denk gelirler heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 oy düşmez daha da artar ona oy verenlerin hoşuna gidiyo böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Elbette ODTUluler ve Xler AKpyi devirecek diye birşey yok ama farkında iseniz bundan sonra hukumetten birileri hangi universiteye giderse gitsin bir protesto ile karşılasacak ve önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar