Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Aralık 2010 ODTÜ & AKP meydan savaşı !

tinu

Öne çıkan mesajlar

ODTUde eski ODTU gibi degil artık yani baya zamandır kredilerin alındıı yerler malum kuruluşlara kaydı ve birnevi dizginleri kaptırdı ODTU. Eskisi gibi solcu öğrenciler mevcutta onları koruyacak destekleyecek üst kadro ne yazık ki yok. Akşama görürüz ODTUde ne biçim dayak yedi gençlerimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Sakin gençler, başlığa bakıp kendinizi kaptırmayın.
Savaşa falan gitmiyosunuz.
Böyle bir başlık açılmasını da pek doğru bulmuyorum ya ben.

dimi içinde akp geçen hiç bir şey sorgulanıp tartışılmamalı! savaşa gitmiyorsunuz diyorsunda akp polisi gaz bombaları kalkanlarla hatta okula gelen özel harekatla gayet savaşa gelmiş gibi duruyor! hee dogru yumurta atabilir dimi çok tehlikeli çook!
Sosyal ağlarda paylaş

JonBovi said:

abi adamda karakter haysiyet kalmamış artık kendini besleyenleri körü körüne savunmaktan

gerçi benim köpeğimde aynı şekilde savunuyor beni, o kadar yemek veriyoruz, minnettar tabi

Abi çüş artık azcık ağız toplayarak konuşalım şurda. Bence de adam haksız ve saçma savunuyo ama siyaset yasağı hafif açıldığı anda eski günlere dönmek anlamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP.

Bin ODTÜ'lü o gün,
Dev gibi bir orduyu yendik!

:) ünivlere dedim sadece odtü demedim bugünden de bahsetmedim, üniversitelere bulaşmaya devam ederse olaylar çok farklı olacak dedim. Örgütlü bir halkı hiçbir ordu yenemez!
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

nileppezdel said:

He tinu he, 1000 odtü'lü orda AKP'yi devirecek yanlış yere çomak soktu AKP.

Bin ODTÜ'lü o gün,
Dev gibi bir orduyu yendik!

:) ünivlere dedim sadece odtü demedim bugünden de bahsetmedim, üniversitelere bulaşmaya devam ederse olaylar çok farklı olacak dedim. Örgütlü bir halkı hiçbir ordu yenemez!

Hmm, evet üniversiteli gençler birlik olduğu zamanları hatırlayalım.. 12 Eylül bir şey hatırlatıyor mu? Keşke dediğin gibi olsa da öyle olmuyor malesef. Ünililerin hepsi AKP'ye karşı birlik olsa bile halkın %5'ine falan denk gelirler heralde :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...