STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kara Kış kapıda.. Dışarısı çok soğuk. Apt. Bodrum katında doğan 2.5/3 haftalık 2 tane yavru kedişi , en azından kendilerini toparlayana kadar onları sahiplenecek , bahçe veya ev ortamında onlarla ilgilenecek hayvansever(ler) aranıyor. istanbuldaki barınaklar genelde köpekleri kabul ediyorlar. Barınak bulamadım mağlesef. 1 hafta içinde taşınıyorum o yüzden daha fazla ilgilenme ihtimalim yok kedilerle. Kadiköy-Kartal arası -elden- teslim edebilirim kedileri size. ilgilenen olursa Resim çekip gönderirim.
STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kediler yıkandı , tarandı tertemiz oldu. Fotoğraflarını da ekliyorum. Dışarı bırakmayalım bu kedişleri. Facebook ve benzeri sosyal ağlardaki gruplar varsa isimlerini verin oraya da link verelim. Fotoğraflar için tıkla
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 imkanım yok ama bir seyler yazayım insanların dikkatini çeker belki.
STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sağol dostum , düşünmen yeterli. iletişim için email adresi: [email protected]
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi ilk fotoğrafta sağda olan kedinin problemleri mi var niye öyle bakıyor korktum kapadım fotoğrafı falan fghfgdsh
STY Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kedilerden bir tanesini sahiplendirdik çok şükür. Diğerini de (gözü kısık olan) sahiplendirecektik fakat veteriner arkadaşım yemek yerken tıkandığını , belirsizliğini koruyan küçük bir problemi olduğunu söylüyor. Mağlesef kardeşinden ayrı , kafeste tek başına kaldı şimdilik. isterseniz geçici olarak kaldığı veteriner kliniğini arayıp ; sağlık problemi ile ilgili detaylı bilgi alabilir , arzu ederseniz bakımı ile ilgilenebilir ve/veya sahiplenebilirsiniz. imkanım olsa ben ilgilenicem fakat **ne yazıkki** 1den fazla kediye bakma durumum yok.Bu sevimli kedi ile ilgilenelim , sokaga bırakmayalım , yoksa ölecek. Veteriner Hekim : Vildan hanım Klinik telefon : 0216 352 12 25 Cep telefonu : 0532 677 96 46 (cep telefonundan daha kolay ulaşabilirsiniz) Klinik Adresi : Maltepe bölgesi. Minibüs yolu üzeri. (detaylı ulaşım bilgisi için benim ile iletişim kurabilirsiniz)
Öne çıkan mesajlar