STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kara Kış kapıda.. Dışarısı çok soğuk. Apt. Bodrum katında doğan 2.5/3 haftalık 2 tane yavru kedişi , en azından kendilerini toparlayana kadar onları sahiplenecek , bahçe veya ev ortamında onlarla ilgilenecek hayvansever(ler) aranıyor. istanbuldaki barınaklar genelde köpekleri kabul ediyorlar. Barınak bulamadım mağlesef. 1 hafta içinde taşınıyorum o yüzden daha fazla ilgilenme ihtimalim yok kedilerle. Kadiköy-Kartal arası -elden- teslim edebilirim kedileri size. ilgilenen olursa Resim çekip gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Kediler yıkandı , tarandı tertemiz oldu. Fotoğraflarını da ekliyorum. Dışarı bırakmayalım bu kedişleri. Facebook ve benzeri sosyal ağlardaki gruplar varsa isimlerini verin oraya da link verelim. Fotoğraflar için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 imkanım yok ama bir seyler yazayım insanların dikkatini çeker belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sağol dostum , düşünmen yeterli. iletişim için email adresi: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi ilk fotoğrafta sağda olan kedinin problemleri mi var niye öyle bakıyor korktum kapadım fotoğrafı falan fghfgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Kedilerden bir tanesini sahiplendirdik çok şükür. Diğerini de (gözü kısık olan) sahiplendirecektik fakat veteriner arkadaşım yemek yerken tıkandığını , belirsizliğini koruyan küçük bir problemi olduğunu söylüyor. Mağlesef kardeşinden ayrı , kafeste tek başına kaldı şimdilik. isterseniz geçici olarak kaldığı veteriner kliniğini arayıp ; sağlık problemi ile ilgili detaylı bilgi alabilir , arzu ederseniz bakımı ile ilgilenebilir ve/veya sahiplenebilirsiniz. imkanım olsa ben ilgilenicem fakat **ne yazıkki** 1den fazla kediye bakma durumum yok.Bu sevimli kedi ile ilgilenelim , sokaga bırakmayalım , yoksa ölecek. Veteriner Hekim : Vildan hanım Klinik telefon : 0216 352 12 25 Cep telefonu : 0532 677 96 46 (cep telefonundan daha kolay ulaşabilirsiniz) Klinik Adresi : Maltepe bölgesi. Minibüs yolu üzeri. (detaylı ulaşım bilgisi için benim ile iletişim kurabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar