Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Evet aklıma gelmişken ve unutmadan yazayım: Paticik Şubesi : Eskişehir Birkaç arkadaşla konuştuk özel mesaj yardımıyla. Bi organizasyon yapalım dedik. Kim var kim yok Eskişehirde tam bilemediğimiz için Duyuru yaptık. Hadi bakalım "BEn gelcem" mesajlarınızı bekliyorum. Haftasonu olacaktır. Saati ve yeri Katılıma göre belirliyeceğiz. Ps.: Ben de gelicem diyen başka şehirlerden patilere kapımız açık :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net [Bu mesaj Dynun tarafından 27 Ağustos 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sanrım yapamıyosunz :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 beyin okuma dogmeat:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu laflar ustune parayla adam getirir yuzyilin en buyuk bulusmasini duzenler adam demedi demeyin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende eskişehiri kazanmış bulunmaktayım öss sonuçalrı itibariyle, geldiimde buluşmak isterim... saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Natural_Jedi, 27 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: beyin okuma dogmeat:) Artıq insan zamanla öğreniyo :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) [b]Vampire Prince Terrordar - Level 30 AngeL Arena
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Drizzt o zaman gelince haber ver. Buluşuruk tabii. Beyler buluşma olmicak diosunuz da 3 tane de özel mesaj atıldı. :) Nabeeer :D[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tamam gelince konuşuruz kardeşler.. saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok mu artıran?[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Öne çıkan mesajlar