Creus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 SILICONE SOUL Elektronik dans müziğin önemli temsilcilerinden olan İskoç grup Silicone Soul İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.... İskoç dj-prodüktör ikilisi Craig Morrison ve Graeme Reedie tarafından kurulan SiliconeSoul, “Diskomunist The Movement” etkinliklerinin ilk konuğu olarak 17 Aralık Cuma Beyoğlu’ndaki The Hall Istanbul’da sahne alıyor. 1998 yılında çıkardıkları ilk albümlerinin ardından, yayınladıkları prodüksiyonlar ve dj performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Silicone Soul, elektronik dans müziğin öncü gruplarından biri olarak kabul ediliyor. Facebook event sayfasında yazan böyle bişi. Ben kendilerini severim, yani şöyle hissediyorum aslında grup hakkında. Öyle ahım şahım bir grup değil ama dinlenir ve eğlendirir. myspace Burda var bi kaç parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 he bu arada "dogs of les ilhes" baya iyi bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 17 aralik da ankara orphaned land ile cakismasaydi geliyordum, hem yol gozumde buyudu hem de cakisma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 oha konser yarın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar