DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tarabya da veya sarıyer de yılbaşı için şöyle dansözlü eğlenceli bildiğiniz bi mekan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 trt 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 valla yer çok,dansöz normalde bu sayacağım yerlere her zaman gelmiyordur,fakat ylbaşı için her yer dansöz çağırır diye düşünüyorum, ben bir kaç yer ismi vereyim,egelim var müzikleri falan güzel hoş bir yer, alibaba balık restorantı var sahilde meşhurdur,,biba var(dizilerin çoğu burda çekiliyor,gülistan var bayağı eskidir burası da..bunlar kirçburnunda tarabya civarı,sahilde.Tarabya'da çok fazla kaliteli yer kalmadı,kebabçı falan açtılar,isimlerini bilmiyorum,ama kireçburnundakiler iyidir bayağı.Aklıma başka gelmiyor şimdlik,gelirse eklerim;) DeadSkinMask said: tarabya da veya sarıyer de yılbaşı için şöyle dansözlü eğlenceli bildiğiniz bi mekan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi dansözsüz yer mi var yılbaşında allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 taksime fem yurdunun oralara gir insandan çok dansöz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yılbaşında ama normal zamanda gitmeyin tabi zehe zehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 escape post kasmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yılbaşında taksim'de bedava tanyeli dağıtsalar gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Sorlag said: escape post kasmış resmen. bak kardeşim garbıçta post kasılmıyor bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zeper said: valla yer çok,dansöz normalde bu sayacağım yerlere her zaman gelmiyordur,fakat ylbaşı için her yer dansöz çağırır diye düşünüyorum, ben bir kaç yer ismi vereyim,egelim var müzikleri falan güzel hoş bir yer, alibaba balık restorantı var sahilde meşhurdur,,biba var(dizilerin çoğu burda çekiliyor,gülistan var bayağı eskidir burası da..bunlar kirçburnunda tarabya civarı,sahilde.Tarabya'da çok fazla kaliteli yer kalmadı,kebabçı falan açtılar,isimlerini bilmiyorum,ama kireçburnundakiler iyidir bayağı.Aklıma başka gelmiyor şimdlik,gelirse eklerim;) DeadSkinMask said: tarabya da veya sarıyer de yılbaşı için şöyle dansözlü eğlenceli bildiğiniz bi mekan var mı? bugün kıçburnu taraflarını gezdim baya. egelim yunan eğlecesi yapcakmış. biba yı gördüm ama uğramamıştım oraya pek beğenmedim içini. sardilla diye bi yer buldum ama belki sizden daha iyi biyer bilen eden vardır diye sorayım dedim. ayrıca 100 tl sınırsız yerli içki+balık+10 çeşit meze+fasıl için uygun bi fiyat mıdır? buna ek olarak ta dansöz var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çiçek pasajında aynı tarife 85 idi geçen yıl. tuzluk seti, ehlikeyfler ve bir iki 70lik rakı da yanına kar kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 DeadSkinMask said: zeper said: valla yer çok,dansöz normalde bu sayacağım yerlere her zaman gelmiyordur,fakat ylbaşı için her yer dansöz çağırır diye düşünüyorum, ben bir kaç yer ismi vereyim,egelim var müzikleri falan güzel hoş bir yer, alibaba balık restorantı var sahilde meşhurdur,,biba var(dizilerin çoğu burda çekiliyor,gülistan var bayağı eskidir burası da..bunlar kirçburnunda tarabya civarı,sahilde.Tarabya'da çok fazla kaliteli yer kalmadı,kebabçı falan açtılar,isimlerini bilmiyorum,ama kireçburnundakiler iyidir bayağı.Aklıma başka gelmiyor şimdlik,gelirse eklerim;) DeadSkinMask said: tarabya da veya sarıyer de yılbaşı için şöyle dansözlü eğlenceli bildiğiniz bi mekan var mı? bugün kıçburnu taraflarını gezdim baya. egelim yunan eğlecesi yapcakmış. biba yı gördüm ama uğramamıştım oraya pek beğenmedim içini. sardilla diye bi yer buldum ama belki sizden daha iyi biyer bilen eden vardır diye sorayım dedim. ayrıca 100 tl sınırsız yerli içki+balık+10 çeşit meze+fasıl için uygun bi fiyat mıdır? buna ek olarak ta dansöz var tabi :D bence 100 tl iyi ya daha ucuza bulamazsın zaten;) neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kalabalık bi grup olcaz ve bu grubun içinde kız arkadaşlar da olcak o yüzden o leş kalabalığa onları sokmak hiç istemiyoz. normal bi zaman olsa çiçek pasajına gidilir ama yılbaşı çin taksim tercihlerimiz arasında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bakın, projektör kiralayın. Duvarı geniş olan salona geçin. Nargileleri ayarlayın. İçkinizi alın. Trt'yi açın. başlayın. basittir bu kadar yılbaşı içilecek sıçılacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar