wastiee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 PHPNotepad 'e beta testerlık yapacak arkadaşlar olursa çok sevinirim :) www.styxstudios.com adresinden cekebilirsiniz (edit: candledreams.net yaziyodu burda, onu editliyorum, degisti sitenin adresi) bazi buglar falan var, bazen gocebiliyor alakasiz anlarda, cozmeye ugrasiyorum gordugunuz eksiklikleri, olsa ho$ olurdu diyeceginiz ozellikleri, buldugunuz regenerate edilebilen ve edilemeyen ama ara sira cikip sinir eden buglari falan sitede yazan email adresine yollarsaniz memnun olurum :) ilgilenenlere teşekkürler şimdiden :D[hline]wastiee [Bu mesaj wastiee tarafından 12 May 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hemen cekilmistir son vers ve baslanmistir teste komutanim[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hani su soledigim sag click olayi :) 1.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum [Bu mesaj AngelFire tarafından 21 April 2003 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ulan o kadar yazdım yazdım, sonra programda Register Now 'a bastım gitti tüm yazdıklarım. Püf.. Tekrar yazayım.. İş yerine gittiğimde şu anda üzerinde uğraştığım projeyi yapmaya bununla devam edeceğim, o zaman bir çok bug çıkar. Olsa iyi olurdu diyeceklerim ise şunlar ; - About 'taki REGISTER NOW butonuna basıldığında "yeni" bir browser açılmalı, varolanlardan herhangi birini kullanmamalı. - Built-in PHP function larının ayrıca renklendirilmesi yapılabilir. Gerçi Keyword lerden eklenebilir.. Ya da bunlar internetten automatic update ettirilebilir.. - Options -> Color menüsündeki renk seçimi bir paletten seçilebilir. - Find 'a Ctrl+F alias edilebilir. - Copy To ile Clipboard dan alınan veri, Paste From 'da "Buffer #1" şeklinde gözükmektense, clipboarddaki verinin bir kaç kelimesi gözükebilir.. Böylece nerde neyi copy ettiğimizi anlarız. - Status Bar 'da toplam kaç satır yazıldığı eklenebilir. - if, while, for, foreach, vs. vs. gibi döngüsel functionlarda, alt satıra geçildiğinde ek tab aralığını kendisi bırakabilir. - belirli bir function dan sonra açılan ( işaretinden sonra, imlecin hemen sağına bir tane otomatik olarak ) yazdırılabilir. - TAB aralığı sabit olmak yerine, üstteki satırda yazılan şeylerin hemen başlangıcına tablanabilir. Hatta üstte if falan varsa ek tab aralığını da kendisi ayarlar. - İmleç, PHP Tag i dışına çıktığı zaman PHP Tagi arasındaki tüm textin coloring i kapatılabilir ve HTML coloring getirilebilir.. Ya da bu ayrı bir tuş ile ( örn. F11, F12 ) açılıp, kapanabilir. Aklıma geldikçe yazacağım daha. // Ehe emaile at demişsin, ona da atayım. -[hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 21 April 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben bayağı vakittir kullanmaktayım - geri wastinin son veridği bilgilere göre bayağı bi update eksiğim var - ama kocaman bi site codeladım çok az sorun çıkardı - hoş onları wasti ben yamadım zaten dedi =) sağlam bi product.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 oncelikle; sharky, eger ciddi bi projede kullancaksan onemli her $eyden sonra save et, cunku alakasiz zamanlarda gocmeler oluyo, iyice debug etmem lazim, her turlu memory i$lemini inceleyip auto-indent, ( ), { } ile ilgili soylediklerin bir editorde olmasi gereken ozellikler, ama henuz erken (ama planlarim var yine de :p) Paste from buffer .. $eyini du$unucem, yapabilirsem mouse menude o secenegin ustunde bekletilince popup olarak gosterir ba$indan bilmemkac karakteri falan diger $eyleri de okudum, yaparim cogunu bir sonraki versiyona :) tesekkurler :) dedigim gibi, ciddi bir $eyle ugra$icaksan sIk sIk save al, alakasiz yerlerde gocebiliyo program[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tamamdır. Söylemen iyi oldu. :) Bir de ben bunu register etmek istiyorum. Şu sitedeki Registration kısmını bir an önce yaparsan iyi olur :) [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 21 April 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 aman Sharky şimdi bu register için para filanda ister; boşver güzel güzel kullanıyoruz adını biliyoruz adresini biliyoruz bi sorun olursa gider basarız =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Zaten para isteyeceğini göz önünde bulundurarak söyledim. Bu tür girişimler desteklenmeli. Şu anda bu proje ile ben uğraşsaydım, bana da para gelmesini isterdim.[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 unlu lanet crash bug'ini en sonunda cozdum ve duzelttim!! yeni versiyonu siteden cekebilirsiniz (build 495); www.styxstudios.com (Evet sitenin adresi degisti) burda yazan yeni ozellikleri vs ekleyemedim, hic ugra$amadim bile, $ansa bug'i regenerate edebildigim bi dosya buldum (yani alakasiz bi$Iler ustunde cali$iyodum, bi baktim, her defasinda ayni seyi yaparken gocuyo - yakalayamamistim boyle bi ani su ana kadar), isimi yarim birakip fixtim sorunu :)[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 süper be[hline]eeh eytere be! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.