Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Randevu SC1.BW vs WC3.TFT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warcraft 3 Oyuncuları vs Brood War Oyuncuları Sahne Alsın

Brood War ve Warcraft 3 oyuncularının starcraft 2'deki hoş rekabetini hepimiz biliyoruz. Şimdi bu rekabet çerçevesinde 2 takım oyuncularını bir araya getirip bir mücadele yapacak.NGL sistemi(last man standing) şeklinde düşündüğümüz bu mücadele de kaybedenin yerini takım arkadaşına bırakacağı maçları streamden de vererek herkesin canlı izlenmesi sağlanacak.Warcraft3 Milli Takım kaptanı Sleeep Warcraft3 takımının koçluğunu yaparken, Starcraft BW Milli Takım kaptanı Pentagram ‘da Broodwar takımının koçluğunu yapıyor.

Sistem: 6'şar kişilik takımlar olacak. 1.ci maçları oynayacak oyuncular seçilecek ve sonra tek maç üzerinden yenilen oyuncu yerini takım arkadaşına bırakacak. Yenen takım 1 map eleyecek ve kalan maplerden birini yenilen takım seçecek ve oynayacak oyuncuyu da seçecek.

Örneklersek: A vs B @ lost temple. A yendi . A vs B2 @ steppes of war. Bu şekilde takımlardan birinin oyuncusu kalmayana kadar devam edicek.

İki tarafta bu oyunda daha iyi olduğunu düşündüğünden çeşitli beyanatlar verdiler.

BroodWar Takımı

Mülteci olarak oyunumuza sığınan sonrada yüzsüzlük yapıp oyunumuzun ortasına oturan wc3 tayfasına haddini bildirip, bu oyunun BW'cilerin oldugunu göstereceğiz. Starcraft bizimdir bizim kalıcak.!

Warcraft 3 Takımı

Hayatlarını macroya adamış , mikroyu yolda görse bomba sanıp karakola götürecek , combat fakiri broodwarcıları yükseltmeye geldik. Onları dışlamıyoruz içimize alıp seviyelerini yükselteceğiz. Ama bu kafayla bizden çok sopa yiyecekler.

Tarih: Ortak bir tarih karar karar verilecek ve o gün oynanacak.

Oyuncular:

Warcraft 3 oyuncu kadrosu:

Ex-race & New race

Sleeep( Team Coach)

Venom (Captain)

Memphis

Shair

sTimPifY

WarAdmiral (a.k.a Oyman)

Yedekler
Novandaz

Brood War oyuncu kadrosu:

Ex-race & New race

Pentagram( Team Coach)

SuGoSu (Captain)

Darvin

Snail

fevax

DarkSwArM

Tempest(A.k.a ThraLL)

Yedekler
Beeswax

Ssregitoss (a.k.a paranoidandroid)

Eru (a.k.a Storm)
Mesaj tarihi:
-Yeş milord!
-Destroy! Annihilate! Obliterate! Eradicate!

nedense hep wc ırkları sc ırklarına karşı savaşacak da bunlar baltayla odun keserken toss gelip ışınla öldürecek gibi geliyor ahahaha!
Mesaj tarihi:
huun said:

şimdi fark ettim yalnız. büyük masabaşı oyunları dönüyor. oyman niye wc takımında?

TD)Pentagram said:

okadar direttik oyman bw ci diye.tutdurdular adam wc3 cü diye.

işte takım koçluğu burada devreye giriyor hibrid oyunculardan biri olan oymanı wc3 takımına katmayı başardım...sc koçunun başarısızlığıdır bu ! last man standingte oyman reyis hepsini sıraya dizdiğinde gelip burada ama oyman bwci'ydi yaaaa diye ağlamasını şimdiden duyar gibi oldum.
Mesaj tarihi:
last man standing e itiraz ediyorum, swiss round öneriyorum. resmiyette organizasyonla bir ilgim olmasa da, sahip olduğum tüm ağırlığı bu yönde kullanmaya hazırım.

madem oyun masada oynanıyor, biz de masada kazanırız :P
Mesaj tarihi:
yalniz beni yedeğe koymuşlar ya hehe
ekran kartim yandi, ama yine de teşekkür ederim.

Sc2 ekran kartsiz çalişabiliyor olsaydi problem olmazdi, daha önce warcraft oyuncularini monitör kapaliyken yenmişliğim vardir.
forza bw

bir de oyman wc3? yok artik.
Mesaj tarihi:
lan olm size akıllı olmayı öğretemedim bir türlü. hala memphis diyorsunuz. memphis tamam oyun alamayacak, bunu wc ciler de bildiği için last man standing yapmışlar zaten.

venom ve oyman fena oyuncular değil, belli olmaz ne olacağı. shair fena oyuncu değil. son [LombaK]® Cup'ta yakından izleme imkanım oldu; ama açık konuşmak gerekirse bw takımından yenebileceği kimse görmüyorum. stimpi'yi tanımıyorum.

bw takımında fevax zayıf halka. cata geldiğinden beri oyunda görmedim tırt-starı. snail de pek güven vermiyor, talihsiz bir eşleşmede beleş puan olabilir.

kaza kurşununa kurban gitme ihtimalimiz çok zayıf olsa da var. bu sistemde gününde tek bir adamın bütün karşı takımı elden geçirme imkanı var. swiss round yapılırsa herkes birbiriyle 1 oyun oynayacağı için hem kazaya kurban gitme imkanı yok, hem de puan usulü olacağı için gerçekte kimin ve ne kadar iyi olduğu apaçık belli olacaktır.

ayrıca oyman'ın bw ruhuna aykırı hareketlerinden ötürü tutuklanmasını talep ediyorum. kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir. 1 ay boyunca dışlayacağız kendisini.
Mesaj tarihi:
hahah aynen peo oyman bizi yarı yolda bıraktı hesabı sorulsun=)

dikkatimi çekti yalnız bw takımında tek terran oyuncumuz var tempest.anlaşılan broodwar cılar sc2 de terranı pek beenmemiş O_O
Mesaj tarihi:
peonunda dedigi gibi memphisin katıldıgı bi turnuvada yenen sahada kalır sistemi cok yanlıs
peo herzaman öngürüsü yüksek biri olmustur
sizi onceden uyarıo.. kulak verin
demedi demeyin ordaki adamları tespih gibi ipe dizerim kimsede bişey yapamaz
  • Yeni Oluştur...