Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 said: yalan yanlış iddialarınızla, saçma sapan mantığınızla şöyle bir cümleden sonra olay tabi ki kişisel oluyor. Böyle tartışmanın sürdürülemeyeceğini herkesin bildiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Yoruluyorsun çünkü karşıma çıkaracak adam akıllı argümanın yok. Terbiyesizleşiyorsun çünkü karşıma çıkaracak adam akıllı argümanın yok, bu da seni sinirlendiriyor =) Ayrıca şahsi fikirleriyle ortaya atlayan sen, terbiyesizleşip işi kişisele vuran sen, demagoji yapan gene sen, ama tartşma kültürü olmayan ben... bu da iyiymiş. Seviyesizliğin dibi ne kadar derin onu mu keşfetmeye çalışıyorsun nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Off yılın ayarını yedim. Frmtrler Donanımhaber forumlarından direk Paticik'e geçildiğinde böyle bir vurgun yiyiyorsunuz doğal karşılıyorum. dasaaa said: aslında bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Xanador said: Yani benim Fanboy olmam bile Apple'ın başarısının bir göstergesidir =) Şurda benim demagojilerimle, yalan yanlış iddialarımla, saçma sapan mantığımla uğraşmanızı sağlayacak kadar memnun kalmışım üründen düşünün. Karşılığında da 1 kuruş aldığım yok Apple'dan =) all fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 LOL'D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 şimdi bu yukarıdaki sataşma değil.. gerçek.. "benim dediğim hep doğrudur!" iddiası ve uç noktalarda dolanma sıkıntı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 e sanki sizin düşünceleriniz çok farklı arkadaşlar. sizin düşünceleri de bi fixleyin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 LOL'D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 tamam kestik. 2 gün sonra tekrar açarım herkes kendine gelmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar