Genor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 + Sananeyi hatırlatmak isterim.Bu çeşit bir olaya karıştıkları için,daha dogrusu sertifikasız oyun oynattıkları için neler geldi.Turkiye gibi bi yerde paralısı olsa neler gelir kimbilir insanın başına.Ben parasızdan taraftarım demiyorum.Tabiki bizde kaliteli bi yerleri gormek isteriz.Ancak paralı olup 3 gunde kapanıcagına parasız olup hiç oynamayız,yada oynanıcak serverları iyi seçeriz daha iyi...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sırf questlerin hatrına paralı derim :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bir adam vardir para kazanmak icin shard acar bu adam hakkinda yorum bekliyorum bir adam vardir shard acar ama shardini guclendirmek icin para toplar bu adam hakkindada yorum bekliyorum birde bu ikisi arasindaki fark ne ve bu serverlar nasil olur[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bence paralı shard saçma..Tamam daha kaliteli oluyor özellikle Hardgamer bunlardan biriydi ama bence bir oyuna para vermek yanlış özellikle bu UO ise.1000lerce sorunsuz free shard var onlardan birinde oyna derim.Olay ise şurda bitiyor kredi kartı = sorumluluk = bela.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 C-) Şıkkı :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: FRP_Master, 27 Ağustos 2004 14:34 tarihinde demiş ki: Olay ise şurda bitiyor kredi kartı = sorumluluk = bela. Oh be anlatmak istediğim buydun en sonunda anlayan biris çıkmış...Saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar