Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Shard mı ? Paralı Shard mı?

Waffen

Öne çıkan mesajlar

orasi hg burasi acilali 6 ay olmus bir server kac player vardir sence dusun

dull setler 2k
copper lar 5k
gold 20k
agapite set 30k

dediinde oooo
fazlaymis diyen player dolu dusun vendor alcan[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 24 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
trinkisi tinerciler bastı,lorth britikin kızını kacırdılar Peehhh :)

ahahahah yarıldım gece gece ya :D[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem..

Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu belirtmek isterimki paralı shard eninde sonunda kapanır. Nedeni ise illegal olmasıdır. Yani eninde sonunda üstüne binerler , playerları tufaya gelir. Zaten paralı açılan bir shardın amacı para kazanmak ise olay baştan bitmiştir zaten.[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Paralı olsun öyle çok bi ücret değil ayda 50 milyon örneğin maksat 12 - 15 yaş arası giremesin. (lostage toplantısında ki yaş ortalamasını dikkate alarak yazdım.)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 25 Ağustos 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
paralı demek isterdim ama HG'den sonra insan diyemiyor :)
banlanan telefon açıyor açtırıyor jaile giren çıkartılıyor dümdüz sövüyor devam ediyor ohoho.
HAkan abi acmıstı benim accıda :D[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır.
www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi shard nasi olur neye denir önce bunu bilmemiz gerek.
Iyi shard; hiç bir cheating programinin çalişmadiği, lag yaşanmadığı, editin olmadığı, yöneticilerin player karakterle oynamadığı, oyuncular arasında adaletin sağlandığı, oyuncuların eziyet çekmediği, bug'in olmadığı ve kalabalık bir server iyi serverdır.
Bu iyi serverda oynamak için insanlar parada verir, emekte verir, vakitde verir.
Mesele parali yada parasiz olmak değil iyi yada dandik shard olmaktir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

[Bu mesaj Unlive tarafından 26 Ağustos 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra ben bir Anti-Ph uyesiyim

ph a karsiyim

yanlis anlamyin bir ph in alti ay surmesine hatta 1 gun surmesine karsiyim

ph dediiini 1 saat acicaksin oda haftada bir kere yada ayda bir kere ve yellden "26 agustosta saat 11:00 ph acilacak" diye sacma bir yazida yazilmaz yani zamani belirtilmez.
Ne olur; ornegin saat 10:00 dur yellden "11 de ph acilacak" diye yazilir goren gelir gormeyenin kendi sorunu

ph in cikis amaci ornegin geceleri serverda az kisi olmasin diye saat 2 ile 3 arasinda ph acarlar serverdaki player sayisi cogalir goren gelir.

unlive guzel bir sharrda olmasi gereken yada olmamasi gereken en onemli sey 1 saatten fazla bir ph tir

ph yuzunden appler basimiza grandmaster kesiliyor bilmeyen adamlar in lor la gm mage oluyor. acccaaaip sinir oldum bea[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

PH bir shardin iyi yada kötü oluşunu etkilemez.
Power Hour bir shardin ömrünü belirler, hizli yaşanan hizli sonlanir bu kanun uo dada vardır.
Skill zor gelirse karakter zor yaratilir karakterin değeri bilinir, skill kolay gelirse herkez hemen hazirlar karakterlerini actionun keyfi hemen çikartilir. Ikiside kendi açisindan farkli zevkler taşir..
PH Serverlarında insanlar hemen actiona girdikleri fazla emek harcamadiklari için hem shardi en ufak memluniyetsizlikte birakirlar hemde sharddan bi süre sonra sıkılırlar. Çünki yapacak birşeyleri kalmamiştir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Arkadaşlar şimdi bir mantık karşılaştırması yapmanızı istiyorum.Düşününki Ultima Online Turkiyede farzı misal 500.000 kişi tarafından oynanıyor.Bu 500.000 kişinin en az 200.000 hatta belkide 300.000 18 yaş altı.Böyle bir durumu düşünürsek paralı shardın parası nasıl ödenir?Ya kredi kartı ya bankaya para yatırmak.Hadi bankaya nakit diyelim.Kaç kişi uğraşıp gidicek bankaya para yatırıcak.Kredi Kartı diyelim,buna aile izin vermiyeceği için başka yollara başvurmaya kalkıcak.Hadi bütün bunları es geçtik.Diyelimki para bi şekilde server sahiplerinin eline ulaşıcak.Bu server sahipleri bu paranın hesabını nasıl vericek?100 milyon toplayıp 200 milyonluk bir kargo parası ödiyerek para makbuzumu yollayacak,yoksa bi şirket kurup faturamı kesicek?Ayrıca bu işten para kazandığı için vergi vermesi gerekicek.Bütün bunları yapıcak hiç kimseyi tanımıyorum.Bügün nebula gibi bi server varken;ki isteseler paralı yapmaya hakları var çünkü Silencer gibi bi ownerları var,bunu yapmıyorsa,Türkiyede 20 yaşın altında kimse bunu yapamaz!Neden?Maddi gelir yok,kazanç yok.Kazancı olupta bunu yapıcak adam mutlaka hem 20 23 yaşının üstünde olur,hemde UO ya aşırı bir bağı olur.Kaldıki Türkiye şartları altında bu dediklerimi yapan sayılı insan olduğunu düşünüyorum.
Saygılarımla[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genor, 26 Ağustos 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
Diyelimki para bi şekilde server sahiplerinin eline ulaşıcak.Bu server sahipleri bu paranın hesabını nasıl vericek?100 milyon toplayıp 200 milyonluk bir kargo parası ödiyerek para makbuzumu yollayacak,yoksa bi şirket kurup faturamı kesicek?

ozaman osi batar ? makbuz falanda yollamıyor Osi? ne iş? illa kıçı kıytırık 15 milyon için makbuz mu yolliyacaksın birde? teyteyyy boşversene

said:
Bügün nebula gibi bi server varken;ki isteseler paralı yapmaya hakları var çünkü Silencer gibi bi ownerları var

ne yani silencer half god mı? ne demek ya silencer gibi bi ownerları var?? açıklasana böyle lüzumsuz konuşup insanı sinirlendirmeyin ya[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Hani diorlar ya parali shard açarsan başin belaya girer bilmemne.. Hiçte bişey olmaz herşeyin bir yolu yordamı var hukukda çok açık var ve ben istesem parali yaparim herşeyide kılıfına uydururum kimsede birşey diyemez.

OSI nin makbuz fatura olayina girince sana istesende göndermez göndersede devleti ona bişey gönderse bile burda vergiden düşemezsin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 Ağustos 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
Diyelimki para bi şekilde server sahiplerinin eline ulaşıcak.Bu server sahipleri bu paranın hesabını nasıl vericek?100 milyon toplayıp 200 milyonluk bir kargo parası ödiyerek para makbuzumu yollayacak,yoksa bi şirket kurup faturamı kesicek?

ozaman osi batar ? makbuz falanda yollamıyor Osi? ne iş? illa kıçı kıytırık 15 milyon için makbuz mu yolliyacaksın birde? teyteyyy boşversene

said:
Bügün nebula gibi bi server varken;ki isteseler paralı yapmaya hakları var çünkü Silencer gibi bi ownerları var

ne yani silencer half god mı? ne demek ya silencer gibi bi ownerları var?? açıklasana böyle lüzumsuz konuşup insanı sinirlendirmeyin ya

Allahınızı severseniz saçmalamayı kesin daha doğrusu kes.Arkadaşım OSİ uyeliklerini ya paketler halinde satıyor yada kendisine ait adrese detay gonderiyor.Yada Ultima Online alan örnek:Lord Blackthornes Revenge gibi paketlerin içinde 30 days free included şeklinde 30 günlük bedava paketler halinde veriyor.Eğer orjinal LBR alsaydın 30 gün sonra osi için gelen makbuzu görürdün.Tabi bu america dışında nerelere gidiyor bilemeyiz.Silencer half god falan değil.Ama şunuda unutmaki bugun Turkiyenin en iyi serverlarından birisinin tek ownerı.Bugun kaliteli çok kaliteli server bulupta tek ownerı olan hiç bir server görmüyorum.Kaldıki kac senedir lider hizmet anlayışlarından hiç kaybetmediler.Eğer varsa doruk netin sponsor olduğu,turkcellin web sayfana reklam verdiği,pop mail sattığın,her gün onca script yazdığın bir serverın getir ortaya koyda bizde görelim![signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...