neande Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Eder misiniz? Paraya sıkıştım, kaliteli bir alet var. Alsanız da mesut olsak karşılıklı, çaylarımızı yudumlasak, güzel bir sabaha uyansak ne de güzel olmaz mı? http://urun.gittigidiyor.com/General-Mobile-DSTL1-Wi-Fi-Dokunmatik-Telefon_W0QQidZZ33744454 Kız msn'i hediye edeceğim alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tamam da teker teker açman lazım topicleri : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi kusura bakma ama o markayı kimse tercih etmiyor pek. bi de ikinci eli. ayrıca telefonun yüzünü fotoğrafla adam gibi göstermemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 said: dokunmatik ekranı beceremediğim için zorlamayla olmaz bu işler..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Makinenin içini bile gösterdim vicdansızlar. Tamam sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bende 2. el bi telefon aldım bu çalıntı cıkarsa basım belaya girmez dimi........ gerçi ne fiş ne fatura var girebilir ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Var faturası :), trollüne gurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 10 tl konuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar