devilsworld Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ole bi set istiyorumki parca parca olcak hepsini giyince event vercek nasil yapabilirim acaba ?
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 son yazışım layerlarla oluyor sanırım[signature][hline][spo1=APUEETB ICIN TIKLA!]AntiPati Uo Emu Eski Toprak Birliği. Erutan,Ravena,Frp_Master,Fransua... Girmek istiyorsanız özel mesaj atın [/spo]
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok script bilmiyorum fakat mantığı şöyle olmalı: her sete on=@equip diyip şöyle bir çek yaptıracaksın if (" dikkat etmedim onları yaparken bakacaksın ayrıca unequip triggerinide unutma[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 seti herhangi bir parçası giyildiğinde diğer parçalarda giyilmişmi diye check ettirirsin . eğer son parçayı giydiğinde bütün parçalar giyildiği onaylanıyorsa , eventi verirsin .[signature][hline]Görüyorumki çoktan idam edilmişim . Mecburen bende susuyorum . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben daha basit bi mantık anlatıyım tag vermeyi biliosundur set parça scriptlerinin hepsine ON=@Equip src.tag.cartset=>+1 If (<>==6) src.events +e_event endif ON=@UnEquip src.tag.cartset=>-1 src.events -e_event
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Benimde son yazışım..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn... [/spo] Aera UO SHARD Mod OF Aera Bir zamanlar yaşardık
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya kesin şunu son yaşısınsa yazma git başka yerleri kirlet off sıkıyosunuz artık antibirlikmiş bide laf olsun torba dolsun daha çok kirletiosunuz
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Arthur_HellsFire, 27 Ağustos 2004 17:09 tarihinde demiş ki: ben daha basit bi mantık anlatıyım tag vermeyi biliosundur set parça scriptlerinin hepsine ON=@Equip src.tag.cartset=>+1 If (<>==6) src.events +e_event endif ON=@UnEquip src.tag.cartset=>-1 src.events -e_event Bu set çok kişice kullanilcaksa lag yapmazmi?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 neden yapsınki ? arthurun mantığı daha güzel ve kolay .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bizim ırk sisteminde her ırka ayrı tag veriordu ve laga neden oluyordu biz artik scriptlerde mümkün olduğunca az tag kullanıyoruz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tag lari çok sık check edersen lag yapar . sadece taga sahip olmak bence sorun yaratmamalı .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 işin teknik boyutu save okunur belleğe yazılır tag check edilmedikce tag lag yapmaz savei sisirir sadece
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ama sizin scriptde her parça giydiğinde setin tamamlanip tamamlanmadiğini check etmiycekmi?[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evette nasıl yaparsan yap check etmen lazım . ve bu en kısa sürecek olan check .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Anladım .. yordum sizide :) Bence kaçinmak lazim böyle scriptlerden. Ben artik aldım dersimi default rlz diyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 euehe :) default rlz ehe[signature][hline][spo1=Anti-Pati Birligi)]:)[/spo]
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tag atmak neden yorsunki ? bende tag kullanıyorum bolca ve hiç lagla karşılaşmadım tabi script yazılımına bakan birşey birazda eğer on=@step e tag atarsan tabi lag olur :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Öne çıkan mesajlar