yumy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ne isim hatırlıyorum ne cisim ama zenci bir adam söylüyordu, piyano da çalıyodu klibinde ve sonra bir kızın hologramı çıkıyodu sanki, böyle sağlam bi abla.Adam ona şarkı söylüyodu falan...Bu şarkıyı ve adamın ismi lazım bana.R&B tarzındaydı sanırım.Pek bir arama seçeneği sunmadım farkındayım ama aklına gelen bilen varsa şeyetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Şarkıyı bulursanız sağlam ablaya ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 milletin aklını karıştırma da araştırma hevesi olanlar araştırmayı bırakmasın. bu şarkıyı hatırlayamazsam (hatırlatamazsanız) delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 in garbage we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bence bobby mcferrin klibidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tamam bulundu. Mario Winans - I Don't Wanna Know .2003 yılıymış artık huzur içinde ölebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 BABS OMG . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar